cral Skrevet January 26, 2016 Rapporter Share Skrevet January 26, 2016 Noen som vet hvor man får tak i Agnsild med litt størrelse i Oslo? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
RLN Skrevet January 26, 2016 Rapporter Share Skrevet January 26, 2016 Grorud fisk har pleid å ha minibrisling OG normal brisling - begge til en rimelig grei pris (45,- boksen sist jeg sjekka, og så ble det billigere ved kjøp av flere bokser). Men for øyeblikket har de bare minibrislingene inne, og de er et herk å få til å sitte på kroken Litt vanskelig å avgjøre om man skal være happy eller ei for om de har det inne, da det er brisling fiska i Oslofjorden tross alt. Men jeg vet ikke om andre måter å få kjøpt brisling på uten at den er fiska en plass, så... Ellers skal vel en liten butikk i gamle delen av Sandvika ha pleid å selge, men det er leeeenge siden jeg hørte om og kjøpte der - så aner ikke om de fortsatt holder koken, og om de selger agnsild. Si gjerne ifra hvis du vet om noen! Jeg skal ut til helgen og kunne veldig gjerne tenkt meg noen agnsild med litt størrelse Birkheim Frukt&Tobakk i Sandvika var det tydeligvis jeg tenkte på, ringte nummeret jeg fikk på Google. DE BLE LAGT NED I 2009! Tror damen som svarte er luta lei av å bli ringt av folk som vil ha agnsild 1 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Cassius Skrevet January 26, 2016 Rapporter Share Skrevet January 26, 2016 Nordiske på lysaker brygge har om du spør pent og lover at de ikke er til ståsnører. Normal size hvertfall. Ellers pleier Gero ha bra utvalg. Hvor korte er minibrislingene RLN?? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
RLN Skrevet January 26, 2016 Rapporter Share Skrevet January 26, 2016 3cm ca? Med advarsel om at de må tines veldig forsiktig og er "ubrukelige" når de er helt tint. De funker bra på kroken når de er halvfrosne. Mulig man kan legge dem på saltlake el.l for at de skal være litt fastere i fisken? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tomandreassen Skrevet January 26, 2016 Rapporter Share Skrevet January 26, 2016 Gsport i byen mener jeg har agnsild. Vet de har fryst ned makrell (Hele) brislling pluss noe mer. Alt i 3 etasje, på motsatt side av oslo city. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
RLN Skrevet January 26, 2016 Rapporter Share Skrevet January 26, 2016 Mener du Byporten, Tom? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Cassius Skrevet January 26, 2016 Rapporter Share Skrevet January 26, 2016 3cm ca? Med advarsel om at de må tines veldig forsiktig og er "ubrukelige" når de er helt tint. De funker bra på kroken når de er halvfrosne. Mulig man kan legge dem på saltlake el.l for at de skal være litt fastere i fisken? 3cm er fint. Liker å halvtine, ta de fra hverandre og fryse i posjonspakker på nytt. Kroke dem i hodet så sitter dem bedre. 1 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gabrielsen Skrevet January 26, 2016 Rapporter Share Skrevet January 26, 2016 Mener du Byporten, Tom? Tror han mener her: https://www.google.no/maps/place/G-Sport+Storgata/@59.9130939,10.7517556,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xb58e7c213741ebf8 Og de har jeg sett har hatt agnsild tidligere i hvert fall 1 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cral Skrevet January 27, 2016 Forfatter Rapporter Share Skrevet January 27, 2016 Får dra Nos sleden gjennom sentrum en tur bort til G-Sport i dag da. De jeg hadde igjen hjemme var type mini, 4-5 cm. Totalt ubrukelig til det jeg skulle bruke dem til. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
RLN Skrevet January 27, 2016 Rapporter Share Skrevet January 27, 2016 @Cassius: hva bruker du de små agnsildene til? 1 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cral Skrevet January 28, 2016 Forfatter Rapporter Share Skrevet January 28, 2016 G-Sport hadde ikke inne... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Cassius Skrevet January 28, 2016 Rapporter Share Skrevet January 28, 2016 @Cassius: hva bruker du de små agnsildene til? Prøve på tungevar. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
RLN Skrevet January 28, 2016 Rapporter Share Skrevet January 28, 2016 HAHAHA Jeg er av Catch and Kill-typen såfremt det er et forsvarlig uttak, og fisken er stor nok til at jeg kan gjøre den skinn-og-ben fri Hverken fruen eller bestekompis takler bein i maten - så mest for deres del altså. M..a.o. er det nok de større agnsildene som gir de større fiskene som er greia for meg. Så blir fortsatt hæppi hvis noen kan bekrefte et sted som har inne, og da gjerne ikke til blodpris heller Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
LasseB Skrevet January 29, 2016 Rapporter Share Skrevet January 29, 2016 Vurdert ansjosen som asia-sjappene selger? Disse er 6-10cm lange, blanke og står ikke tilbake for brisling. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
RLN Skrevet January 30, 2016 Rapporter Share Skrevet January 30, 2016 Er det hele ansjos (med hode, men uten mage)? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
LasseB Skrevet January 31, 2016 Rapporter Share Skrevet January 31, 2016 Hele agnfisker med hode og innmat, ja. Må IKKE forveksles med den suppa som ligger i lake. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
RLN Skrevet February 1, 2016 Rapporter Share Skrevet February 1, 2016 Løsvekt i fryseren eller no? bor i Groruddalen så ikke manko på "verdensmat"-butikker her i gården 😂 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
LasseB Skrevet February 1, 2016 Rapporter Share Skrevet February 1, 2016 Har sett to varianter - en kilospakning med singelfryste, glasserte ansjoser og en der ansjosene er pakket lagvis på isoporbrett. En stund jeg har handlet disse nå, ikke helt sikker på hva som er vanligst. 1 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
RLN Skrevet February 2, 2016 Rapporter Share Skrevet February 2, 2016 Det må jeg sjekke ut Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Cassius Skrevet February 2, 2016 Rapporter Share Skrevet February 2, 2016 Vært skeptisk til ansjos tidligere, men har levert meget bra i år. Har fått troa! 1 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
RLN Skrevet February 2, 2016 Rapporter Share Skrevet February 2, 2016 Vært skeptisk til ansjos tidligere, men har levert meget bra i år. Har fått troa! Har du også kjøpt de frosne typene som LasseB nevnte? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Cassius Skrevet February 2, 2016 Rapporter Share Skrevet February 2, 2016 Har du også kjøpt de frosne typene som LasseB nevnte? Yes. De med isoporbunn. Kjøpe de av en kamerat da.. Anbefaler å semi tine dem først og så fryse de i porsjonspakker så du slipper å tine/fryse/tine pakken som du ender opp med å hive før du er halveis. 1 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
RLN Skrevet February 2, 2016 Rapporter Share Skrevet February 2, 2016 Hehe, Jeg har gjort det med de små agnsildene jeg kjøpte på Grorud fisk De hadde godt med bokser da jeg var der på fredag forrige uke. En boks koster 45,- men de har sluttet å gi kvantumsrabatt (Mulig man kan prute seg til en bedre pris evt?). Er vel nærmere 70 stk i en sånn liten boks. De er fra 3-6cm ser det ut som, men sitter som tidligere nevnt litt dårlig på kroken når de er tint. Burde ta en titt på kjemikalielageret her på bio om det er noe jeg kan putte dem oppi som gir dem bedre hold Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
LasseB Skrevet February 4, 2016 Rapporter Share Skrevet February 4, 2016 Lakesalting er jo en klassiker på brisling og småsild, funker som rakker'n på ansjosen og. 1 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
RLN Skrevet February 5, 2016 Rapporter Share Skrevet February 5, 2016 Lakesalting er jo en klassiker på brisling og småsild, funker som rakker'n på ansjosen og. Har du en metode å anbefale? Var i Madeira i jula og fisket. Da var det ramsalta makrell som agn - funka knall det! Filetene var bare lagt lagvis på et glass med et solida lag grovsalt imellom. Lukta litt funky på en måte - men ikke bedervet eller harskt heller. Skal jo nevnes at dette glasset ikke akkurat sto kjølig på turen heller Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.