hårrånj Skrevet May 13, 2016 Rapporter Share Skrevet May 13, 2016 Hei Lurer litt på hvordan folk oppbevarer og organiserer agnet de bruker. Til nå har jeg bare hatt mange poser liggende i fryseren, mao lukter det makrell av hele fryseren. Noen som har tips og triks til hvordan man oppbevarer agnet på best mulig vis? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rage Skrevet May 13, 2016 Rapporter Share Skrevet May 13, 2016 Vakumpakker en god del agnfisk og det fungerer finfint. Da tåler agnfisken tin\frys flere ganger også om du er nøye med og skylle og tørke den før du fryser den ned. Da slipper du også lukta.. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
BAN Skrevet May 13, 2016 Rapporter Share Skrevet May 13, 2016 Har alt i Ziplockposer som luften er sugd ut av (vakuum light...). Lukter ikke ille i boksen. Blir nok skikkelig vakuumpakking etterhvert da det også er en grei metode til å oppbevare fangst. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
LasseB Skrevet May 13, 2016 Rapporter Share Skrevet May 13, 2016 Fra Hooked.no's hovedside; https://www.hooked.no/agn-og-kroker/kystmeitets-smatriks-del-2-vakuumpakk-agnet-ditt 1 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ølgylt Skrevet May 14, 2016 Rapporter Share Skrevet May 14, 2016 Har agnet liggende i skitten tøyskurven. Den lukter uansett 2 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.