Gå til innhold
Fiskersiden

Perch Pro 2017 !!


Bonavar
 Share

Recommended Posts

Noe av kritikken i fjor gikk på antall lag, at det burde reduseres for å få mer tid hos hvert team. Dessverre gikk de motsatt vei og la til et ekstra lag. De kan nok forsvare det valget med målgruppen som ser ut til å være i midten av tenårene (om man ser på live-showene deres og vinklingen der...).

Personlig synes jeg de kunne droppet et par av lagene fra årets utgave ;)

Slår et slag for Pikefight, som er en mye bedre produksjon enn det Kanalgratis kan vise til. Kanalgratis var "banebrytende" for noen år siden, men nå er det jevnere mellom flere i SE.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For meg blir det vanskelig å klage når det blir lagt ut på en gratis tjeneste. Ligger noen hundre timer bak en slik produksjon!
Følger med på Pike Fight også, gutta i Freewater Media er også latterlig flinke. De har jo laget flere bra ting som alt ligger på Youtube.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må si meg enig med LaHo, selv om produktet som Kanalgratis er tilsynelatende gratis får oss tilskuere, er de avhengig av at det de produsere for visninger. Hvis det de produsere ikke er bra, vil det resultere i mindre visninger. Så rom for kritikk er det ;) 

Syns personlig at Kanalgratis har "stagnert" litt det siste året. Det er som oftest de samme personlighetene som får plass i både PerchPro og Fly vs Jerk, slik at det føles som en "nyere" versjon av forrige sesong. Syns også konkurranse formatet begynner å bli ensidig, alltids ett lag som kjører fult ut på antall mens de andre innser at størrelse er det eneste de kan tjene poeng på. Selv om Vision fly fishing har gjort en vanvittig jobb med antall abbor de har fanget under årets sesong, så føles det som om det kun er de andre lagene som konkurrere mot hverandre mens vision plukker "gratis" poeng hver dag :P er tross alt en grunn til at de endret reglene etter første sesong slik at kun abbor over 25cm gjelder. 

Slår et slag for Pikefight til Freewater, men selv de hadde uten tvil føltes tam hvis de hadde lagt ut like mye materiale som Kanalgratis har gjort de siste årene. 

Endret av Issat-Erke Trosten
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.