Gå til innhold
Fiskersiden

Sjusjøen Opplevelser


HELLI
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen på Fiskersiden!

På bakgrunn av vårt engasjement rundt Sjusjøen, turer og opplevelser generelt, har vi i HELLI laget en nettside eller nettapplikasjon som skal samle alle flotte opplevelsene rundt denne destinasjonen. Denne tar også for seg fisketurer og fiskesteder, her ønsker vi mange flere turer fra dere!

For å gjøre applikasjonen så komplett som mulig har HELLI valgt å samarbeide med Skisporet som har mange års erfaring i å vise løypestatus i sanntid i Norge. Tjenesten gjøres mer relevant ved at kartutsnittet er begrenset til området rundt Ringsaker og Øyer-fjellet, men det er alle muligheter for å utvide kartet til også å gjelde andre destinasjoner. Det er også webkamera for flere steder på Sjusjøen i denne løsningen.

Vi har tilrettelagt for opplysninger om hytteutleie, butikker, spisesteder, kirketider, overnatting og selvsagt oversikt over alternative aktivitetsturer. Applikasjonen er altså for hele året og gir mange forslag til turer, kort eller lang, med eller uten barn. Du får turer med GPS og kart, i tillegg til informasjon om hvor lang tid du bør påregne, samt vanskelighetsgrad.

 

Vi ønsker nå å oppfordre alle som vil dele sine favoritturer og har laget funksjoner for at brukere av tjenesten kan sende inn sin favorittur til Sjusjøen Opplevelser. Systemet gir også mulighet til å loggføre egne aktiviteter.

 

Hva synes dere om denne? Vi tenker denne kan la seg skalere til andre deler av landet og tar gjerne imot innspill til hvor vi burde ta neste steget. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.