Fiskefrue

Hemmelig bryllupsreise i Alaska

Recommended Posts

Hei. Jeg er en kommende kone som tenkte å overraske min kommende mann med bryllupsreise til alaska, i hovedsak for å fiske. Han skal da selvfølgelig ikke få vite noe før bryllupet, så jeg må jo da planlegge dette selv. Han er en iverrig lakse fisker her hjemme i norge og en av hans største drømmer er nemlig å ta turen til alaska.

Men jeg trenger nok litt hjelp har jeg innsett.

- Hva må jeg beregne at det koster for oss 2?

- Noen som har linker til pakkereiser?

- Når på sommeren er det best å dra?

Bør han få vite noe før bryllupet i fht til planlegging sånn med tanke på hva han vil, eller vil han bli glad uansett tror dere?

Hilsen meg (som i og for seg heller ikke har noe serlig peiling på fiske overhode)

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ville vurdert pakketur med getawaytours. De er veldig seriøse og dere er garantert en drømmetur! Har ikke vært i Alaska selv, men har vært på tur til Canada med de to ganger og hele opplegget var veldig bra.

 

http://www.getawaytours.eu/no/destinations/alaska/

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Han vil nok bli glad uansett, men de fleste ihuga fiskere har helt bestemte ønsker, så dere kommer nok best ut av det om han får mulighet til å velge destinasjon og tid selv.og ikke minst tid til å glede seg med forberedelsene. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi var på Kodiak og fiska for ein del år sidan. Karluk River var elva vi besøkte. Vi blei flogen inn til lake Karluk og padla elva ned. Det var ein kjempetur, men skal du igang med eit såpass komplisert opplegg og det skal haldast hemmelig må du nok ha hjelp.

Vi reiste med ein dansk klubb. Fann nettsida deira, men ser ut til at det er lite aktivitet der for tida. Uansett går det an å senda ein epost eller ta ein telefon og forklara dei "problemet". Her er nettsida:

www.wwsfc.com/

Andre halvdel av juni var perioden vi fiska. Då er det rødlaks og kongelaks som blir fiska. Ellers er jo dyrelivet på Kodiak heilt fantastisk, med bjørnar, ørner og eit forøvrig yrande fugleliv. Finn mykje bilete frå elva ved å søka Karluk river i google.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå