Gå til innhold
Fiskersiden

Recommended Posts

Havforskningsinstituttet har sjekket dietten til sel på forskjellige lokaliteter og på Hvaler var det hovedsaklig øyepål det gikk i. Nord i landet var det mest ulker. Sild, småsei, småtorsk og hyse var det og en del av.

Sel er opportunist så de vil nok fort finne ut at samleteiner er gode greier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 minutter siden, BAN skrev:

Havforskningsinstituttet har sjekket dietten til sel på forskjellige lokaliteter og på Hvaler var det hovedsaklig øyepål det gikk i. Nord i landet var det mest ulker. Sild, småsei, småtorsk og hyse var det og en del av.

Sel er opportunist så de vil nok fort finne ut at samleteiner er gode greier.

Okey, her i kragerø er det jo lite av alt, bortsett fra krabber. Så da vil jeg anta at de spiser det som er tilgjengelig. 

Man skulle halvert sel stammen, da kunne det nok blitt endel fisk igjen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen tvil om at sel i vårt område er allsidig å spiser det som byr seg. det er ikke øyepal de jakter i elver,og bekker .  De er veldig glade i flatfisk observerte jeg da jeg jobbet i nordsjøen. de lå i overflata å lekte med noen rødspetter jeg skulle gitt mye for å få på kroken. Fiskebestanden her er allerede hardt presset av yrkesfiske,med unaturlig mye sel,blir det ihvertfall ikke bedre. Tilbake til taggmakrell,flere og flere sier de smaker godt,så man bør vel prøve dem :)  Om de fremdeles er der når dette griseværet legger seg....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.