Kaifeskern Skrevet September 21, 2017 Rapporter Share Skrevet September 21, 2017 Egner dere med hel akkar pr krok? Steike dyr agn her i tromsø. Litt over 400 for 12kg. Er ganske store flere av dem size M. Så mesteparten ble delt i to. Dumt kanskje, vil jo se mindre naturlig ut. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cannonbang Skrevet September 21, 2017 Rapporter Share Skrevet September 21, 2017 (endret) Hei Går ut fra at det er torskeline du tenker på her. Har vært med og egna litt line på finnmarka, der skar de av armene først, så delte de akkaren på langs og kappa den i 6--8 deler, 12-16 agn. Det er lukta av den som frister fisken, ikke utseendet. Endret September 21, 2017 av cannonbang Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cannonbang Skrevet September 21, 2017 Rapporter Share Skrevet September 21, 2017 Den bør være halvfrossen når du gjør dette og egner den, hvis ikke så er den vanskelig å håndtere Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kaifeskern Skrevet September 22, 2017 Forfatter Rapporter Share Skrevet September 22, 2017 Ja vi pleier å ta posene fra fryseren å ut i båten, da vil dem være halvfrosne. Er kveiteline, var bare nødt å teste akkar før vi tar opp båten. Blir en miks med like deler akkar /sild /makrell. Så blir spennende å se resultat. 2 line 2x 28 kroker Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bjarten Skrevet December 5, 2018 Rapporter Share Skrevet December 5, 2018 Den 22.9.2017 at 8.17, Kaifeskern skrev: Ja vi pleier å ta posene fra fryseren å ut i båten, da vil dem være halvfrosne. Er kveiteline, var bare nødt å teste akkar før vi tar opp båten. Blir en miks med like deler akkar /sild /makrell. Så blir spennende å se resultat. 2 line 2x 28 kroker Ble det kveite på akkar? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.