Sign in to follow this  
Kaifeskern

Akkar på line

Recommended Posts

Egner dere med hel akkar pr krok? Steike dyr agn her i tromsø. Litt over 400 for 12kg. Er ganske store flere av dem size M. Så mesteparten ble delt i to. Dumt kanskje, vil jo se mindre naturlig ut.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei

Går ut fra at det er torskeline du tenker på her.

Har vært med og egna litt line på finnmarka, der skar de av armene først, så delte de akkaren på langs og kappa den i 6--8 deler, 12-16 agn. Det er lukta av den som frister fisken, ikke utseendet.

Edited by cannonbang

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja vi pleier å ta posene fra fryseren å ut i båten,  da vil dem være halvfrosne.  Er kveiteline,  var bare nødt å teste akkar før vi tar opp båten. Blir en miks med like deler akkar /sild /makrell.  Så blir spennende å se resultat.  2 line 2x 28 kroker 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Den 22.9.2017 at 8.17, Kaifeskern skrev:

Ja vi pleier å ta posene fra fryseren å ut i båten,  da vil dem være halvfrosne.  Er kveiteline,  var bare nødt å teste akkar før vi tar opp båten. Blir en miks med like deler akkar /sild /makrell.  Så blir spennende å se resultat.  2 line 2x 28 kroker 

Ble det kveite på akkar?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this