Kaifeskern

Akkar på line

Recommended Posts

Egner dere med hel akkar pr krok? Steike dyr agn her i tromsø. Litt over 400 for 12kg. Er ganske store flere av dem size M. Så mesteparten ble delt i to. Dumt kanskje, vil jo se mindre naturlig ut.  

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei

Går ut fra at det er torskeline du tenker på her.

Har vært med og egna litt line på finnmarka, der skar de av armene først, så delte de akkaren på langs og kappa den i 6--8 deler, 12-16 agn. Det er lukta av den som frister fisken, ikke utseendet.

Endret av cannonbang

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja vi pleier å ta posene fra fryseren å ut i båten,  da vil dem være halvfrosne.  Er kveiteline,  var bare nødt å teste akkar før vi tar opp båten. Blir en miks med like deler akkar /sild /makrell.  Så blir spennende å se resultat.  2 line 2x 28 kroker 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Den 22.9.2017 at 8.17, Kaifeskern skrev:

Ja vi pleier å ta posene fra fryseren å ut i båten,  da vil dem være halvfrosne.  Er kveiteline,  var bare nødt å teste akkar før vi tar opp båten. Blir en miks med like deler akkar /sild /makrell.  Så blir spennende å se resultat.  2 line 2x 28 kroker 

Ble det kveite på akkar?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå