Gå til innhold
Fiskersiden

Is i Værrabotn


gsandvik
 Share

Recommended Posts

Vi var der i går. Sikker is bare innerst i botn, ikke sikker nok for oss da,  to av oss hadde et herlig morgenbad. Full Flo når vi skulle utpå og vi er nok blitt for gamle til å hoppe på små isflak lenger. Hadde vi vært litt smartere så hadde vi kanskje brukt stigen som var lagt ut lenger bort. Bitter erfaring har medført at det var med tørre klær så etter en oppvarming kom vi oss utpå. Vi fikk rundt 50 fisk men ingen store, halvparten over kiloen, lyr på rundt 3 som den største. Mest eksotisk var vel noen taggmakreller. Ingen av de som fisket fikk noen storfisk å snakke om, men garnfiskeren  hadde en sei på rundt 10 så de er der. Neste helg prøver vi nok igjen 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg mener den første bukta du kommer til når du har tatt Flakk- rørvik og kjører mot malm. Vi prøvde å gå ut helt innerst der det er lett å parkere. Stigen lå et par hundre meter lenger ut. Kan legge til at fisket var klart best fra morgenen til rundt 11, rolig fram til to og litt  bett fram til det mørknet. Blir nok sånn at vi drar i helga vi også, betviler at det er sikker is lengre ut, selv i bukta var det ikke all verdens til tykkelse på isen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Var der sist søndag. Helræva fiske, hørte ikke om noen som fikk noe .  Dagen før hadde det vistnk vært bra fiske. På de tre foregående turene har vi fått mye fisk men ingen over 3 kilo. En del av det man i resten av landet vil kalle store Hvittinger har det dog vært. Regner med at isen fram til grunna utenfor hytta fremdeles er sikker. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.