Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

gsandvik

Is i Værrabotn

Recommended Posts

Vi var der i går. Sikker is bare innerst i botn, ikke sikker nok for oss da,  to av oss hadde et herlig morgenbad. Full Flo når vi skulle utpå og vi er nok blitt for gamle til å hoppe på små isflak lenger. Hadde vi vært litt smartere så hadde vi kanskje brukt stigen som var lagt ut lenger bort. Bitter erfaring har medført at det var med tørre klær så etter en oppvarming kom vi oss utpå. Vi fikk rundt 50 fisk men ingen store, halvparten over kiloen, lyr på rundt 3 som den største. Mest eksotisk var vel noen taggmakreller. Ingen av de som fisket fikk noen storfisk å snakke om, men garnfiskeren  hadde en sei på rundt 10 så de er der. Neste helg prøver vi nok igjen 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Med innerst mener du innenfor Trongsundet? Ser jo ikke ut som det skal være fare for isen med det værvarselet som er meldt, så da frister det med tur til helga. Takk for info!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg mener den første bukta du kommer til når du har tatt Flakk- rørvik og kjører mot malm. Vi prøvde å gå ut helt innerst der det er lett å parkere. Stigen lå et par hundre meter lenger ut. Kan legge til at fisket var klart best fra morgenen til rundt 11, rolig fram til to og litt  bett fram til det mørknet. Blir nok sånn at vi drar i helga vi også, betviler at det er sikker is lengre ut, selv i bukta var det ikke all verdens til tykkelse på isen. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvordan ligger det an med isen nå?

Skal kanskje oppover til neste uke og da hadde vært moro med en tur på sjøisen et sted hvor fisken blir mer en en kilo. (hatt tre veldig dølle turer på Sandebukta i år)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Var der sist søndag. Helræva fiske, hørte ikke om noen som fikk noe .  Dagen før hadde det vistnk vært bra fiske. På de tre foregående turene har vi fått mye fisk men ingen over 3 kilo. En del av det man i resten av landet vil kalle store Hvittinger har det dog vært. Regner med at isen fram til grunna utenfor hytta fremdeles er sikker. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg var der for to uker siden, og da var isen trygg et godt stykke utover, 2-300 meter utenfor grunna på 17m. Har stort sett vært kaldt siden.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå