Anakken Skrevet March 25, 2018 Rapporter Share Skrevet March 25, 2018 Fangst-sted; Frøya, Midt-Norge Fikk bilde tilsendt av en bekjent. Har dessverre ikke mål/vekt til hjelp. Gi gjerne litt info om arten hvis noen har god peiling :-) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cannonbang Skrevet March 25, 2018 Rapporter Share Skrevet March 25, 2018 ser ut som en glassvar https://no.wikipedia.org/wiki/Glassvar Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cesar Skrevet March 25, 2018 Rapporter Share Skrevet March 25, 2018 Syns det ser ut som ei Lomre. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
puderhunden Skrevet March 25, 2018 Rapporter Share Skrevet March 25, 2018 (endret) Glassvar. Svær kjeft er typisk for varene. Varene er venstrevendte, dvs det venstre øyet vandrer over mot det høyre når yngelen søker bunn etter fasen hvor den svømmer som andre fisk. Endret April 1, 2018 av puderhunden Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rage Skrevet March 28, 2018 Rapporter Share Skrevet March 28, 2018 Glassvar. Smaker kokt papp med innslag av tåfis. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Fjesingsen Skrevet March 31, 2018 Rapporter Share Skrevet March 31, 2018 Nååå, en god matfisk om man vet hvordan en skal tiberede dem. Har verken smakt kokt papp eller tåfis selv, men krydrer man denne godt med urter og skikkelig havsalt, og steker på høy varme 4+1/2 minutter så er man i mål iflg min erfaring. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rage Skrevet April 3, 2018 Rapporter Share Skrevet April 3, 2018 Den 1.4.2018 at 1.51, Fjesingsen skrev: Nååå, en god matfisk om man vet hvordan en skal tiberede dem. Har verken smakt kokt papp eller tåfis selv, men krydrer man denne godt med urter og skikkelig havsalt, og steker på høy varme 4+1/2 minutter så er man i mål iflg min erfaring. Smaker fremdeles drit 1 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Martin Lopez Skrevet April 6, 2018 Rapporter Share Skrevet April 6, 2018 Den 3.4.2018 at 8.29, Rage skrev: Smaker fremdeles drit Jeg vet at du har prøvd det meste , men må si at jeg er imponert at du har spist og smakt dritt , papp og tåfis. ( ironi) Enig med deg i at det ikke er mat . Smaken ( eller mangel av smak ) av glasssvar er vanskelig å plassere. For min del og uansett tilberedning , kan den karakteriseres som smaken av gammel forkjølelse...ekkelt med lit hint av salt. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rage Skrevet April 9, 2018 Rapporter Share Skrevet April 9, 2018 Den 6.4.2018 at 18.00, Martin Lopez skrev: Jeg vet at du har prøvd det meste , men må si at jeg er imponert at du har spist og smakt dritt , papp og tåfis. ( ironi) Enig med deg i at det ikke er mat . Smaken ( eller mangel av smak ) av glasssvar er vanskelig å plassere. For min del og uansett tilberedning , kan den karakteriseres som smaken av gammel forkjølelse...ekkelt med lit hint av salt. Yes! Konsistensen på kjøttet er nesten "ok", men ettersmaken smaker for j****ig... ikke noen hyggelig opplevelse. Har også prøvd å panere og fritere glassvar i olje, gjorde saken nesten verre. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.