Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

FjordFish

Gode fiskeplasser fra båt, med Stavanger som utgangspunkt?

Recommended Posts

Heisann!

Jeg tenkte meg ut å fiske litt i fjordene rundt Stavanger, helst i nærheten av selve Stavanger, da jeg ikke har noen særlig rask båt tilgjengelig. 
Har vært ute å fisket ved de gule skjæra nå i helga, og fikk en del fine fisk på 40 meters dyp, men det var langt mellom dem. Så; er det noen som kan anbefale noen bra plasser å fiske fra båt rundt i området?

Er helst på utkikk etter noe annet enn torsk/lyr/sei, så om dere har noen tips i andre retninger, mottas de med glede.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har ikke veldig masse erfaring, egentlig bare fra i høst med båt i området. Men rundt klovningen fyr som er litt lenger nord for de gule skjæra er det mange som fisker. Øst for vassøy er det noe som heter revingsgrunnen, nord for denne ligger det ofte båter og fisker på grunnene her. Kan du dra lengre så er byfjorden, åmøyfjorden og øst for rennesøy også plasser det blir fisket en del. Skal du ha noe annet enn torsk/lyr/sei så blir det vel kveite, lange osv. Da må du sette deg inn i hvor de lever og fiske deretter. Finner masse info om dette både på forumet og på nettet generelt. Har dessverre ikke noen konkrete plasser å anbefale deg dessverre. Er ganske ny med båt i området selv, som sagt. Lykke til!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå