Terje Hermann Barø

Sjøkrepsfiske Trøndelag kysten

Recommended Posts

Hei

Vi er en gjeng som har tenkt å begynne med fiske etter sjøkreps utenfor fosen (fra Lysøysundet til Stokkøya), og lurer på om det er noen som har erfaringer fra disse områdene. DA tenker jeg først på bunnforhold, dybde og evt. samt plasser (i nærheten av). Skal prøve oss på flere områder, som vi har pekt ut fra sjøkart og bundforhold (mudder, SI på sjøkartet).

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Spennende! ble det noe av det?  Synessjøkreps er utrolig godt, men virker veldig komplekst og vanskelig å fiske etter.. samt at man trenger en kraftig teinehaler eller allerhelst kraftblokk.. Har bare kosebåt, så jeg kjøper på Mega! hehe

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Snadder ja! Fisker inne ved trondheim jeg. Får de på litt forskjellige dyp. Men det er ikke så avansert annet enn at det er litt tungt å hanskes med når man kommer dypt med lange lenker. Skikkelig haler er et must.

 

det er bare å prøve seg frem. Tror bunnforhold er viktigere enn dybden i seg selv. Et skikkelig ekkolodd er til god hjelp, hvis man kan bruke det. Har ikke truffet noen sweet spots enda så jeg ligger vel rett i underkant av 1 kreps per teine i snitt.... blir da noen kg til slutt men ikke noe å omsette nei..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå