Gå til innhold
Fiskersiden

Mercury Verado 300 HK og Autopilot


Thepaintrain
 Share

Recommended Posts

Hei.

I 2016 fikk vi av forhandler montert en 300 HK Mercury Verado. I denne sammenhengen ble det montert en Fjernkontroll sort GHC 10 samt en GHP Reactor, Hydraulic Corepack. I tillegg ble det satt inn en hydraulisk pumpe  samt en autopilot verado adapter kit. Det er altså en Garmin Autopilot. Vi har en Lowrance HDS 12. I korte trekk:

  • Fra dag 1 har rattet på vår båt lagd «psssht lyder» ved svinging. Akkurat som en lastebil som slipper luft ved bremsing. Lyden er meget merkbar. Er dette vanlig?
  • Autpilot panelet har skrudd seg av etter kort tid. Det viste seg å være fordi GHC10 autopiloten og smartcraft informasjonsenheten til Mercury ikke kunne være koblet til samtidig. Dette lagde en ukjent forstyrrelse. Nå som smartcraft er koblet ut har det virket bedre.
  • I forrige uke var min far ute med båten. Han mistet da plutselig styringen. Mulig oljelekkasje eller at vi må etterfylle olje.
  • Vi har et Lowrance HDS-12 ekkolodd. Nå som smartcraft instrumentet ikke lenger er koblet til, får vi ikke opp info på Lowrancen.
  • Nå ligger båten i båthavna uten styring. Verkstedet vi benyttet har sommerferie.

Jeg lurer på om noen har en autopilot de vil anbefale for en Verado. Videre om noen vet om et verksted som monterer slike autopiloter og som har greie på det. Optimalt skulle vi gjerne hatt det montert i båten der den ligger. Båten er tung så den er noe herk å kjøre på henger.

Setter pris på alle råd og innspill.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.