omikk Skrevet August 11, 2018 Rapporter Share Skrevet August 11, 2018 Hei, lurer på å koke/steke åttearmet blekksprut fra Norske farvan... Hva skal man gjøre med den før man steker den? 'Den liger i fryseskap nå ,men har lest at det må slås hundreganger eller koke før steking..litt usikker tpå hva skal jeg gjøre da... Har noken prøvd lignende? Takk for tips ... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
omikk Skrevet September 29, 2019 Forfatter Rapporter Share Skrevet September 29, 2019 jeg svarer seg selvetter ei stund) Vellyket smaksprøve..nå er det bare å fiske den mer..men hvordan?) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ølgylt Skrevet September 30, 2019 Rapporter Share Skrevet September 30, 2019 Det så jo riktig så godt ut. Smakte det? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
omikk Skrevet September 30, 2019 Forfatter Rapporter Share Skrevet September 30, 2019 5 timer siden, Ølgylt skrev: Det så jo riktig så godt ut. Smakte det? Ja ...helt perfekt...virkelig angrer på at det går ikke å kjøpe den i Norge) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
omikk Skrevet September 30, 2019 Forfatter Rapporter Share Skrevet September 30, 2019 i tilfelle.. 1.den var i fryser over natt... 2.tynt... 3.dypet tre ganger i kokende vann...(så den ikke krøller armene så mye..) 4.treke 10 min. 5.steke til passende farge (ikke spare på god olive olje..) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ølgylt Skrevet September 30, 2019 Rapporter Share Skrevet September 30, 2019 Må testes. Hva gjorde du for å få vekk blekket? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.