Gå til innhold
Fiskersiden

Norges Trollingforbunds fangstrapportering


erik
 Share

Recommended Posts

NTF har også tidligere sammenstilt fangstrapporter men de har vært da sendt inn per mail og summert opp i Excel manuelt. Nå er det en web-basert løsning på plass:

https://www.trollingfiske.org/fangstrapportering/

Det kan selvfølgelig rapporteres via smarttelefon, her ser du hvordan du legger opp snarvei på iPhone:

https://www.trollingfiske.org/nyheter/hvordan-fa-fangstrapporten-som-app-pa-iphone/

Poenget er innsamling av fangstdata fra våre (antatt) vanligste trollingsjøer. I første omgang er løsningen ikke beregnet på å gi data tilbake til enkeltbruker. Dette er delvis fordi vi ønsker å teste dette med en enkel løsning i første omgang, og delvis på grunn av tidsnød. Det jobbes med en litt mer avansert løsning med pålogging, som da vil kunne gi enkeltbrukeren statistikk tilbake igjen også. (Antatt release neste sesong.)

Det er viktig å få på plass fangststatistikk så vi kan komme endel av synsingen til livs, og med denne løsningen eies datagrunnlaget av trollingmiljøet selv, ikke en annen part som kan tenkes å ha andre interesser enn å fremme trollingfisket.

Endret av erik
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Fangstrapportene ruller inn, takk for det. :) På bakgrunn av det kan vi også lage statistikk som kan være interessant for den enkelte trollingfisker, og vi har nå lagt ut dette på nettsidene våre:

https://www.trollingfiske.org/statistikk-fra-fangstrapporteringen/?fbclid=IwAR0_a_Esdd9gBoZQUF1wApv5sCyhEjIXBFsWh-2Ss93aQuiADrrJZgCrPh0

Diagrammene her oppdateres i realtid etterhvert som rapportene kommer inn. Her kan du med andre ord se hvilke vann det fiskes mest på, og hvor det tas flest ørret eller hvor det går færrest timer per ørret. Merk at dette er realtid, det er ingen kvalitetskontroll løpende, så dersom noen skulle ha levert en rapport med litt for mange nuller vil statistikken bli forskjøvet helt til vi retter feilen (eller sletter rapporten som ga feilen).

Kom gjerne med innspill dersom man skulle ønske andre diagrammer eller tall, vi er fortsatt i en test-fase her og tar gladelig i mot innspill.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.