Jump to content
Fiskersiden

Fiskeplasser sjø vågsbygd


Franck-Michael Robert
 Share

Recommended Posts

Hei

Ikke akkurat vågsbygd dette, men heller ikke så veldig lang unna. Rett nord for lillesand, langs den gamle e18 ligger en plass som heter svennevika. Der er det mulig å få sjøørret hvis dere er heldige, og det pleier å være makrell inne i bukta der. Plassen er usedvanlig barnevennlig, med ei bukt med langgrunn sandstrand og flate svaberg. Krabber finnes for ungene, og kutlinger og lignende småfisk. området er et større friområde uten hytter i plagsom nærhet, og det er også en utedo der i enden av parkeringsplassen. (ta med papir!!!)Kjøretid fra vågsbygd er ca 40 min

https://kart.gulesider.no/m/XSGON

Ellers så er det mulig å kjøre ned i enden av lumberveien og fiske nede på kaia der, nedenfor monter, den er åpen for alminnelig ferdsel

Kanskje greit for et par ettermiddagstimer?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Du kan gå ned til storenes og fiske etter sjøø (den holmen like ved båthavna i auglandsbukta) om du vil. Ellers nesten overalt rundt andøya, ternevig, møvig, kroodden (evt rundt tankanlegget der man svinger inn).

Myren gård er også en mulighet men ikke noe kjempeplass for sjøø.

Bor selv i vågsbygd og fisker en del på storenes og andøya. Særlig kornholmen rett ved innsvingen til kjosbukta blir bra fremover da veldig mye fisk vil trekke inn forbi der på vei inn til kjosbekken nå som vi går nærmere og nærmere gytetid.

La ved et bilde med noen markerte områder. Storenes og kornholmen er nok de mest familievennlige og letteste å komme seg til. Løvikasiden som grenser mot bragdøya er som oftest meget god plass for å få sjøø (storenes innerst i bukta også men der er det mye smått, men om du har barn og du vil gi de gleden av å få fangst er det anbefalt plass å rigge seg til)

Screenshot_20190905-131823_Chrome.jpg

Edited by Trønderauren
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.