Gå til innhold
Fiskersiden

Recommended Posts

Vi er tre unge menn fra Målselv som har laget en tv-serie i samarbeid med Folkebladet (lokal avis). Sjekk ut første episode hær som er en introduksjonsepisode på vårt prosjekt:

https://www.folkebladet.no/tv/article19714021.ece

Vi har gått i gang med et ambisiøst prosjekt hvor vi skal få fisket alle vann i hele Målselv kommune. Dette er rundt 1600 vann ut fra en uoffisiell kilde så det forklarer jo at det vil ta veldig mange år før vi har fått gjennomført det (førhåpentligvis før noen av oss er avhengig av rulator). 

Det vil totalt, i denne sesongen, være 8 episoder som er filmet fra våre turer rundt omkring i kommunen. Første episode kom ut på fredag, og det vil fortsette å komme nye episoder 7 uker fremover. Vi har en Facebook-side hvor vi jevnlig legger ut oppdateringer, og hvor vi vil linke til hver episode når den kommer ut. Legger ved link til den så følg oss gjerne på dette prosjektet hvor vi har tatt oss godt med vann over hodet. Still gjerne spørsmål om ting dere lurer på, og vi tar mer enn gjerne i mot tips og forslag på hvordan vi kan lage serien bedre. 

https://www.facebook.com/maalselvvannforvann/

 

Endret av Salmi
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er episode 4 "Dårlig form og ødelagt primus". Dette er første blikk fra en lengre tur i fjellområdene her i Målselv. Følg oss på vår ferd opp i fjellheimen (som var tung for enkelte) og hvor vi også støtte på noen problemer underveis. Kom gjerne med tilbakemelding og del gjerne serien videre.

https://www.folkebladet.no/tv/article19881923.ece

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tipper en del av dere har hørt om Rostadalen og Rostaelva i Målselv? Dette området er storslått og vakkert, og elven kan by på et helt eventyrlig fiske. Bli med i vår rostaelva spesial hvor Mathias og Ole-Morten har tilbringt noen dager i sommer. De får fantastisk vær og et fiske som man sent glemmer og som svært mange skulle ønske å oppleve (har vært litt misunnelig på de etter denne turen...). Dette er del 1 av to episoder av rostaelva. Virkelig verdt å sjekke ut for den som er glad i ørretfiske og elvefiske. 

https://www.folkebladet.no/tv/article19991617.ece

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Nå er siste episode for i år ute! Vi avslutter året med en tur til noen vann som er lett tilgjengelig å komme seg til. Vi har med oss gjest og dette blir siste sjanse for Martin å få fiske over kiloet for å bli kvitt barten, vil han lykkes? Sjekk ut siste episode nedenfor :D

https://www.folkebladet.no/tv/article20097100.ece

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Vi har lagt ut et klipp hvor vi oppsummerer årets sesong. Hva var årets høydepunkt? Årets nedtur? Og mye mer kan sees og høres i denne oppsummerings-episoden. Sjekk gjerne ut og kom med tilbakemelding på hva dere synes. Legger link til både Facebook vide og Instagram video så kan dere velge etter hva slags plattform dere synes er best av de å se på. 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.