Gå til innhold
Fiskersiden

Hunters Sø-Elv (2011)


Recommended Posts

  • Svar 283
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Så langt i år har det kun blitt et par turer som har resultert i et par flotte SØ. Akkurat nå er det knapt vann i elven. Frem mot neste helg er det meldt en del nedbør. Slår det til så er jeg nok å finne ved elven.

Har vært noen få turer i "Hønterelva" tidligere i sommer. Har fått fisk hver gang, største SØ 1,1 kg, men generelt hadde jeg inntrykk av at det var veldig lite fisk, til tross for ypperlige forhold. Vi får håpe på det er sein oppgang..

Ellers er elven full av småfisk. Jeg går ut fra at det tyder på at den er sunn, og lover godt for fremtiden.

Det har også vært lite lus på ørretene jeg har fått :closedeyes:.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En tur i går kveld og midt på dagen i dag resulterte i ca 15 sjøørreter:

1 stk 1,2 kg

4 stk ca 0,5-0,7 kg

2 stk mindre, beholdt på grunn av kroking i øyet/gjellene

ca. 8 stk (kom ut av tellingen) under minstemål, sluppet forsiktigst mulig ut igjen.

Elven var så stor i går kveld at det var vanskelig å fiske, men det var livlig en stund, napp i hvert kast... Hadde tenkt å dra tilbake tidlig i dag men så var det at det var noen løfter som måtte holdes først, så jeg var nok for sein, elven hadde falt litt for mye og sank raskt også mens jeg var der.

Men det er alltid fint å sitte på en stein i godt og varmt vær, ta seg en eh.. sig og kikke på fossekalven, en nysgjerrig ravn flakset rundt.. :rolleyes:

Eneste irritasjonsmoment: Folk slenger åpenbart fra seg alt mulig ut av bilvinduet, fra ødelagte vindusviskerbrytere til ølbokser, plastboser, yoghurtbegere og hamburgerbegere i isopor. :growl:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

En kjapp oppdatering på sesongen 2011. I år var elven knapp fiskbar i det hele tatt. Det ble 7 turer, hvor jeg glatt kunne spart meg 4 av dem. I år har det vært mindre fisk, men jevnt over større fisk å få. Faktisk en god del over 1 kg. For noen år siden var det sjeldnere at vi fikk slike.

Elven trenger litt dugnad, så det blir vel til at jeg gjør en avtale med grunneierne om jobbe litt for et årskort. Etter 15. september har elven vært mer eller mindre sammenhengende stor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 months later...

Da er det snart dags for dugnad i elven "min" igjen. Jeg og en kompis skal rydde og gjøre elven lettere tilgjengelig slik vi har gjort de siste årene. Kompisen min er i en situasjon hvor det er mye arbeid, så det spørs om han har mulighet til å være med.

Om han ikke har mulighet til å være med åpner det seg kanskje en mulighet for en FSer å få seg et gratis årskort mot et par dager/kvelders arbeid. Jeg tar i så fall ikke med meg hvem som helst. Det må være en person jeg kan stole 100% på dersom du skal være aktuell.

Legg igjen en melding her i posten om du har interesse. Som sagt gjelder dette kun dersom kompisen min ikke har tid å være med på dugnaden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share


×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.