Jump to content
Fiskersiden

Den minste North Finder du noensinne har sett


lately
 Share

Recommended Posts

Dimensjonene er kun 44,84×38,88×21,39mm og vekten er 60g. Den nordsøkende nøyaktigheten kan nå 0,25°~1°, og oppdateringshastigheten er 200Hz. Den har fordelene med høy presisjon, lav vekt og lavt strømforbruk, og kan raskt og uavhengig bestemme den sanne nordretningen. Sammenlignet med andre MEMS nord-søkere, forbedrer den ikke bare følsomheten til sensoren og reduserer feil, men gjør også at strømforsyningen kun støtter 5±0,25V og effekten er 2W. MEMS-gyroskopet som brukes har en bias-ustabilitet på 0,02°/time og en vinkeltilfeldig gang på 0,005°/√hr, som kan møte behovene til middels og høy presisjonsmålinger, og er lite nok for enheter med høyt plass- og strømforbruk krav.
Den kan brukes i retningsbestemte borerigger og dyphullsborerigger, som kan bidra til å finne den sanne nordretningen i kullgruver, forbedre arbeidseffektiviteten og tunnelboremaskiner i kullgruvedrift for å forbedre kvaliteten på kullgruvedrift.
Samtidig kan den også brukes i radarkjøretøyer og militære rakettoppskytningskjøretøyer, noe som er svært nyttig for å forbedre orienteringen og justeringen av rakettoppskytinger.
Innenfor oppmålings- og kartleggingskjøretøy kan den installeres direkte på oppmålings- og kartleggingskjøretøyet. For statisk nordsøking kan du velge 01-modellen for dynamisk nordsøking med høy presisjon.
Bergbor og tunnelbygging kan også anvende nordsøkende teknologi.
Det er ikke bare mye brukt i høyteknologiske forsvarsfelt som satellitter, missiler og høypresisjons treghetsnavigasjonssystem innledende justering, men også mye brukt i geofysisk leting, kullgruvedrift, geodesi, gruvedrift, underjordiske boreprosjekter, tunneler og andre Enger. Utgraving, samt sivile felt som ubemannede kjøretøys automatiske kjøresystemer og kjøretøyposisjonerings- og navigasjonssystemer.
Hvis du har noen meninger om northfinder, velkommen til å legge igjen kommentarer og dele med vennene dine. Hvis du er interessert i Northseeker-produktene, kan du sende melding til meg eller sende e-post til

info@ericcointernational.com
Kontakt oss:
WeChat: 13992884879
WhatsApp: 13630231561

Smallest-Size-Triaxial-MEMS-North-Seeker (1).jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.