Hysic Posted August 20, 2024 Report Share Posted August 20, 2024 Har fått litt dilla på ceviche. Sist gang laget jeg det med kveite fra Meny, i dag fra selvfanget lange. Joda, den skulle helst ha vært fryst i 24 timer, jeg satset på at 12 var tilstrekkelig. Skal melde fra dersom dette får fatale resultater. Men så til spørsmålet. Hvilken fisk har dere prøvd dere på til ceviche? Kom over en som har laget med berggylte, det virket spennende! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tikka 512 Posted August 22, 2024 Report Share Posted August 22, 2024 Vi (min kone og meg) er litt pysete på rå selvfanget fisk, så vi har bare brukt salmalaks. (Oppdrettslaks. Beklager...) Det var godt, men jeg har ikke smakt av annen fisk, så jeg har ingenting å sammenligne med. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.