All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Hm, jeg hadde jo sett for meg at gudene ville sende litt moro min vei, for tort og svie og sånt. En småflekket rødhai, en finfin havmus, kanskje en dvergulke. Men neida, ikke så mye som en havmus. Jeg begynner å mistenke at desemberfiske og jeg ikke blir venner. Uttelling hittil i måneden er én hvitting og én hågjel.
 3. Det er problemet med å slippe løs fisken man har fanget. Gammelt koreansk jungelord.
 4. Peiser har jo det med å knitre, så det er mulig du får feil nappvarsling
 5. Noen har en uendelig rekke juleavslutninger å gå på, og mumlingen om fælt vær var med tanke på eventuelle andre turdeltakere som ikke ennå er tilvent. Meen selvfølgelig skal man ikke undervurdere hvor vakre tåneglene mine er
 6. Kan jeg knytte neglebeskueren fast i peisen eller vil lydeffektene hindre meg i å høre eventuell knitring?
 7. Ikke at vi sammenligner oss med provinsen, men altså: Vi har hatt en fabelaktig høst. Jeg har vendt meg til å utføre alle ukens unyttige plikter på en dag eller to, og så stå og fiske i nydelig sol- og måneskinn resten av tiden. Plutselig kom mørkedepresjonen med et smell og mesteparten av vettet blåste ut av hue og regnet ned gjennom et bekkalokk. Bortsett fra på denne fine knekke stang og ikke få fisk-kvelden. Finfint vær.
 8. Rigg opp med snøre og knyt fast i noe som ikke flytter på seg (neglebeskuende peiskosere eller grieghallen) og stram til det du klarer. Hvis den knekker eller knitrer er det skade
 9. liker argumentasjonen her. Skal teste om jeg tilfeldigvis befinner meg i nærheten av et fat
 10. Dette er som å sammenligne elsykkel med hoppestokk
 11. Nå må du ikke glemme at jeg er nulltegenerasjonsbergenser. Samt hadde ungdomstiden i de traktene, hvor mye tid ble tilbrakt langs elva. Øvre del av drammenselva har jo noe av ihvertfall østlandets vakreste natur.
 12. Den andre er en havfiskestang. Har ikke båt tilgjengelig. What to do? Får jeg testet den med tilstrekkelig belastning fra land?
 13. Produksjonsfeil eller dårlig behandlet i frakt, send beskrivelsen til de du kjøpte fra så bør du få ny Ser du allerede har fått svar. Enig med Erik, test den andre umiddelbart
 14. Finnes det i det hele tatt NOE fornuftig vær på den kanten av landet?
 15. Den hadde jeg rigget opp og testet straks. Har pakken fått seg en trøkk (noe jeg tror) kan den også være skadet.
 16. Stemmer det. Man hadde selvsagt hatt kule bilder om "noen" hade giddet å være med istedenfor å sitte og glo på tåneglene sine foran peisen. Mener å huske at nevnte "noen" mumlet noe om "fælt vær" og "har ikke kommet meg ut for å fiske de siste ukene" osv. her forleden. Så vidt jeg vet har ladyen vært på nøyaktig 4 ganger så mange turer de siste to ukene som en viss tånegleglanende person. Men så har ikke ladyen spesielt interessante tånegler da. Det hun har akkurat nuh, er en knukket surfstang, iskalde (makrellstinkende) fingre og et farlig humør. Men tåneglene er godt pakket inn.
 17. Takk for svar. Var en dyrere havfiskestang i samme pakken (godt pakket, ikke tegn til skade). Den får jeg ikke testet på en god stund ennå. Er det sannsynlig at den også kan ha tatt skade da?
 18. Det der er et brudd som typisk er forårsaket av trykk på stangen. Bare å kontakte selger og be de sende ny pga transportskade.
 19. Jau, innimellom må man grave dypt for å finne de rette ordene... Dog har jeg fortsatt Newcastle brown ale som personlig favoritt uansett øltype.
 20. I et spontant, forvirret øyeblikk på Black Friday skulle jeg bestille en billig karpestang som jeg kan låne bort til venner jeg drar med på tur. Klikket litt feil og endte opp med en surfstang fra samme merket, denne: http://R.T. Refined Surf 13' 100-250g Da den først var i hus, ble jeg egentlig glad for feilen, den var jo kul og jeg har aldri prøvd surf. I dag fikk jeg tak i en snelle å ha på og dro for å teste godsakene på Bontelabo. Brukte søkke på 110 g og pulley med makrell. Kjempegøy! Men da jeg dro til for å snelle opp etter kast nr 2, knakk stangen umiddelbart. Ikke hadde jeg fisk på, ikke satt den fast. Den har ikke falt i bakken eller opplevd noe som helst som skulle tilsi at den er blitt svekket. Kun blitt fraktet innpakket i bil fra hjemmet til første test i kveld. Er det noen mulighet for at dette er min feil? Hva kan jeg ha gjort? Synes jeg har begynt å kaste ganske bra. Karpestangen (prologic, tror jeg) jeg har hatt siden i sommer har fått rikelig med juling, uten at den ser ut til å plages med det. Kostet bare 300 spenn, men er skikkelig skuffet her jeg står, var jo så gøy.
 21. Sosiokulturelt høyst interessant at en bergensmann fremhever et øl fra Drammen. Jeg tror ingen (ekte) Oslo-gutt ville skrytt av noe fra Drammen, men det er mulig avstanden fra Drammen til Bergen er såpass stor at fordommer viskes ut ved vannskillet .... Kudos til bærumsgutten for å si noe fint om Ringnes. Tipper det satt langt inne.
 22. Jojo, spør du tause pleasere, er det klart du får det svaret du ønsker deg. Hadde du derimot spurt de litt mer taleføre, ville du skjønt at dette er det eneste juleølet man trenger: :
 23. Stort sett enig i det meste, men kan legge til at Rignes sitt juleøl på fat slettes ikke er så ille, mye fordi det hverken smaker juleøl eller vanlig Ringnes.
 24. Pics or it didn`t happen? Synes å huske noen som sa noe i den duren. Stiller meg forsåvidt undrende til formuleringen vettugt fiskevær
 1. Load more activity