Gå til innhold
Fiskersiden

kull

Medlemmer
  • Innholdsteller

    66
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kull

  1. Ikke værst ;)

    Mange pene fisker det der! Kan jeg spørre om noen av de er tatt i kålvika/flatskjær? Så nemmelig slik ut på noen av bildene :) Bare spørr jeg, for har vært endel og fiska i de områdene selv, og bildene ligna veldig.

    Fisken på 1400g/56cm fikk jeg i kålvika, men det er vel ikke så lett å kjenne seg igjen på det bildet...

    Har vært en tur i røsneskilen/flatskjær også, men der fisket jeg blankt.

    Alle fiskene er tatt i Sarpsborg/Fredrikstad området. :)

  2. Det har blitt noen turer etter SØ i våres med ok resultat. Ganske nøyaktig 12 turer siden 22. Mars, som har gitt 16 ørreter, 6 over kiloen. Har også blitt et lass med skrubber som bifangst. Samtlige fisker er tatt på duppmeite med sild. Det har stort sett gått i ettermiddag/kveldsøkter på 2-5 timer. Av de 12 turene var 4 blanke, 4 brukbare og 4 bra.

    Her er noen bilder av fisk over kiloen

    52611_s.jpg

    Sjøørret 1060g/51cm

    52612_s.jpg

    Sjøørret 1240g støing?

    52613_s.jpg

    Sjøørret 1400g/56cm.

    52614_s.jpg

    Sjøørret 1540g

    52615_s.jpg

    Sjøørret 1580g/53cm

    52616_s.jpg

    Sjøørret 1890g/55cm.

    Jeg var ikke helt alene på alle turene, så tilsammen blei det tatt 24 ørreter fra 170g-1890g på de 12 turene. 8 over kiloen, de 6 det er bilde av+en på 1480g og en på 1180g. Så man kan ikke akkurat klage på uttellinga. :D

    God helg hilsen

    Kull.

  3. Norgesrekordlisten krever vel at det skal være tatt med stang, snelle og snøre. Hva den enkelte definerer som sportsfiske kan være så mangt.

    Norgesrekordlisten tillater også pilkestikke.

    Fisk tatt på håndsnøre kjøres på nøyaktig samme måte, så jeg synes man er i strengeste laget mot seg selv hvis man ekskluderer fisk tatt på håndsnøre fra artslisten sin.....

  4. rognstinn på vårparten hadde den brått veid over 2kg. men jeg synes at 1410g på 51cm var veldig lite. fikk en abbor på 51cm for et par uker siden, den veide 1720g. var ikke imponerende kondis på den heller, men i forhold til denne blir den jo en råtass.. så her har man lov til å være litt, bare litt selvfølgelig, skuffet selv om det er ny pers. og grattis med abbor-pers forresten! :)

  5. DLK er jo svensk trallpunks klare ener. så de på so what sammen med big fish i 95. Mart spillte bass og sang så både svetten og fråden hagglet, for et jevla øs.... mmmm, gode gamle dager, da man kunne herje rundt i moshpiten time etter time og sprette opp av senga neste morgen. nå får en stakkar vondt og blir anpusten bare noen snakker om moshpiten. :lol: fikk også med meg dia psalma på arvika i fjor, var ikke dumt det heller! liten tvil om at det blir bra trøkk i parken til lørdagen, ja! gleder meg stort. :(

  6. hei. vil bare opplyse om at lørdag førstkommende, 26. mai, spiller dia psalma og charta 77 i kulåsparken i sarpsborg! for de av dere som liker retro svensk folkpunk (hvis det er noen foruten meg), så er dette en innertier. møt opp! eller dra ut og fisk!! :unsure:

  7. Rett sted til rett tid vet du Køl.....:D

    Har vel ikke den helt store intr. av å løpe rundt på isen i et par timer(midt på dagen), vippe opp abbor og drepe alle(uten å spise de), men sikkert et bra tiltak for å rydde unna litt abbor(les unnagå overbefolking osv)

    Det har vel egentlig ikke jeg heller. Men en gang i året går greit :D

    Appropo hadde ikke du noe å forsvare...??

    :D

    Jo, det hadde jeg, og det gikk skikkelig dritt!! :blink:

  8. Elias blir nok en fisker å regne med i fremtiden, ja! Tror faktisk han hadde havnet på topp 10 i senior klassen med sin fangst. Så gratulerer med bra prestasjon, og fin premie til guttepjokken.... Selv hadde jeg ikke helt dagen, med EN lusen abbor på 169g, som total beholdning ved konkurransens slutt :P Nappet opp ei gjedde utpå der også. At 5/6 av sjøen var stengt for fiske, gjorde nok sitt til at vinnervekten blei såpass lav.... I år gikk det skikkelig dritt, men jeg prøver igjen til året! :) Gratulerer til årets isesjøkonge, klassevinnere og premietagere!! Og en takk til Skjeberg ojff som arrangør av isesjøkongen er også på sin plass. Vi sees til året, hvis isen er med oss...

    PS: Jeg vant på lodd!! :D

  9. Jeg kjenner en som er expert på hork. Søk på "kull" i medlemslista, send han en pm og spør om råd. Du vil komme til få så mye hork du bare orker. :)

    hork?? vet ikke hva hork er engang, jeg!!! så jeg kan umulig være noen expert på området... tegn og forklar jørgen?

  10. Det blev Ål i natt også(målrettet fiske), men nå ser det ut til å gå i helt feil retning :) . Kull, du har ikke dratt en black-magick-spell på meg???

    :D;)

    they forced me to do it..... i'm innocent! :mellow:

    nytter ikke å holde på sånn hvis du skal bryte 2kg's grensa i sommer, nei. her må du snu trenden, og det litt fort.

    bare å kjøre på det flemm. brått har du en på kroken som skremmer vannet av deg.

  11. SHAIT!!! ja, dette må vel kalles en jackpot gutter. helt rått....!

    og party hattene var et sjeldent godt sjakktrekk... storgjeddene trodde det var fest og ville være med.

    hadde gladelig gitt en femmer eller to for å vært ombord i båten deres i går kveld.

    gratulerer med partyfiske etter gjedde.

    knallbra rapport og fine bilder. det ser jo ut som om dere har rømt, :) men hva gjør vel det når man kan legge frem en fangst som denne :)

    skal på party nå jeg, men tror ikke det er noen gjedder der B)

  12. Grattis med pers kull!

    Nei, du passer nok ikke inn i det tøffe miljøet der nei. Jeg kjenner deg veldig godt og kan med sikkerhet si at du kommer til å fylle buksene grundig hver gang du møter oss der vi sitter langs bredden med de kule hårsveisene våre og meiter dassfisk mens vi smådanser og i kor nynner på favorittsangen vår "Shape "Of My Hart" med backstreet boys.

    det var det jeg tenkte. blir alt for drøy kost for meg... når jeg var nede på godplassen deres og hilste på om fredagen, fikk jeg selv erfare den knallharde indre justisen som råder ved elvebredden. hadde all den julingen dere lovet hverandre blitt delt ut, hadde dere ikke fått fisket mye i hvert fall. :)

    Men du. Blir det ikke vel varmt i den krigerlua de nå??? :D:):lol::lol::lol:

    viktig å holde stilen vet du. får heller tåle at det er litt varmt B)

    har en caps i samme sjanger.. kanskje på tide å ta frem den, ja. haha...

    Nice "Køl", flott gjørs fra Isesjø dette, men hvor blir det av 110 centi'ene(gjedde) da...? De svømmer jo rundt der :D:P;)

    jeg vet, jeg vet. ikke gni det inn nå.

    en vakker dag... en vakker dag.

  13. Godt å se at det er noen som får fisket litt i de fine vanna jeg har som nabo... Den store sitter nok snart, anstendig Gjørs fra Isesjø da.

    ja, du bor jo så nærme isesjø at du nesten burde hatt egen brygge og båt der..

    Go`fisken jo! :D

    Nå skal du jo handle et lass med metestenger så da får du nok mer orden på de skikkelig store skal du se! :D

    du mener det , ja :D .. veit ikke helt om jeg er tøff nok for det beinharde metemiljøet i sarpsborg/fredrikstad området men. skummel gjeng :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.