All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Les også: Miljødirektoratet: Regulering av fiske etter laks, sjøørret og sjørøye fra 2021 Link: https://www.fiskersiden.no/forum/index.php?/topic/76047-miljødirektoratet-regulering-av-fiske-etter-laks-sjøørret-og-sjørøye-fra-2021/
 3. Noen her med peiling på båt som kan antyde en pris for en 2012 mod Rana 540c med yamaha f60 2011 mod gått max 350 timer . Ekstra utstyr : Gaupen 2019 mod båthenger og Raymarine a70d plotter/ekkolodd
 4. Yes, det er 100% sikkert en ørred flot fangst.
 5. Environmental policy and innovation in Norwegian fish farming: Resolving the sea lice problem? Link: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308597X19309686 Artikkelen "Environmental policy and innovation in Norwegian fish farming: Resolving the sea lice problem?" kan du laste ned på siden det linkes til.
 6. Jeg har vel nevnt Abu reflex spinnere flere ganger om jeg ikke husker feil. Da er det farge (YP) vi får mest fisk på i flere vann 12g. Dette er en perfekt måte å søke eller av fiske større områder å vannlag på. Etter mye Abbor fiske må jeg si jigg fiske å drop shot er de 2 mest effektive måtene å fiske på. Har brukt mye store jigger tidligere men nå har jeg begynt å down size med lengder og vekt som ser ut til å trigge stor Abbor til å bite. Å helst i så naturlige farger som mulig. Kreps imitasjoner på jigg er også effektivt. Nå er sesongen i gang for fult snart så gleder meg til å poste noen bilder utover sommeren. Skitt fiske !!
 7. God morgen blir nok noen turer i sjøen på oss også. Sitter å ser på inspirerende video nå faktisk. Men i dag blir det en tur i skogen for å se om det er noen bitevillige Abbor. Kjøpt med mark om det er helt dødt ,)
 8. Yesterday
 9. Tja, det er jo bypåske for oss i Tigerstaden. Jeg hadde store planer for sjøørretfiske i Sverige denne påsken (starter 1. april), men det gikk jo dårlig. Men håpet er i alle fall en tur på sjøen her hjemme. Men i morgen skal jeg ta med kidza i kano på Bogstad og ta ei gjedde på 122 cm
 10. Noen på FS som driver med sosiale fiske treff da ? Klar jeg for en tur i sjøen eller en tur i skogen for å jakte på no Abbor å Gjedde ,)
 11. Dispensasjonssøknader om MTB på lokalitetsnivå og søknader om endring av driftsplan knyttet til koronavirus. Fiskeridirektoratet: MTB på lokalitetsnivå og driftsplaner Link: https://fiskeridirektoratet.no/Akvakultur/Nyheter/2020/0420/MTB-paa-lokalitetsnivaa-og-driftsplaner Tiltak som settes i verk for å håndtere koronautbruddet kan skape utfordringer oppdrettsnæringen. I enkelte tilfeller kan det bli behov for dispensasjoner fra regelverk for å håndtere disse. Mattilsynet vil behandle dispensasjonssøknader raskt, effektivt og enhetlig ved behov, men forventer at næringen er tidlig ute og tilpasser beredskapen sin til den uforutsigbare situasjonen. Mattilsynet: Dispensasjoner fra fiskehelseregelverket under koronautbruddet Link: https://www.mattilsynet.no/Utbrudd_av_koronavirus/dispensasjoner_fra_fiskehelseregelverket_under_koronautbruddet.38408 #DenNorskeOppdrettsMafiaen
 12. Last week
 13. Fisken spiser, men fisk sakte og gjerne med litt mindre "baits" enn vanlig. Blir neppe fisking på meg, det nærmeste jeg kommer er nok å montere et nytt "båttelt" på hytta.....
 14. Noen som har planer i Påsken ? Selv har jeg siste jobb dag i morgen. Så blir det noen dager i skogen med camping og fiske... Utrolig stille nå i både sjøen å i vannene rundt Oslo. Så for min del blir nok bare dupp og mark fiske.. Tok en pen Abbor på Søndag men det var utrolig stille. Fisken spiser vel ikke så mye rett får den gyter heller ?
 15. Kult om det var noen som fant på noe som kunne skape/drive mer trafikk. Jeg skal prøve å gønne på i sommer med det jeg gjør best fiske Abbor ,) Konkurranser er alltid gøy,,..
 16. Jeg anbefalte 83/200 kHz HDI svingeren siden det er den som har mest felles med den du har, hvis du fisker på mer enn 30m er 50/200kHz HDI et bedre valg.
 17. Ref. Bernt sin post på Facebook her om dagen. Lurer på om forumet merker noe som helst til at Hooked blir en del av Skitt Fiske familien. Link på toppen av skittfiske.no til forumet Konkurranser Tilbud til forumbrukere Litt dagdrømming i påska.
 18. ÅGEV

  Øvre Ogna

  Fin fisk fra Hyllbrua/Ogna oppover. Tatt fisk på drygt 1 kg og mista fisk på 2 1/2-3 kg.... dem finnes ;-)
 19. Har ikke noe å bidra med, men leser med interesse. En giver full av rur er jo et helvete å gjøre ren. Og plasten får da jaggu juling med børsting og rengjøring og skraping. Kjekt å få tips om dette vannbaserte stoffet, da jeg i alle år har vært skeptisk til å smøre noe på som kanskje ødelegger huset.
 20. Enig med abbor, la din Eagle få sin siste flytur til gjenvinningsstasjonen. Jeg er dog ikke helt enig i anbefalingen av ekkoloddgiver. Siden du har postet i Vestlandet ville jeg sett på 50/200-HDI i steden for 83/200-HDI.
 21. Så akkurat hvilket ekkolodd det gjelder, ikke verdt pengene å kjøpe ny svinger. Kjøp et nytt ekkolodd. Eksempelvis Lowrance Hook Reveal 5 med 83/200kHz HDI svinger er et greit valg.
 22. Er nok ikke mulig å få tak i svinger med riktig plugg lenger. Det ser for meg ut til at dette adapteret kan brukes for å koble til en 7-pins svinger (HST-WSBL). https://www.radioworld.ca/mg-8m4001959
 23. Jeg bruker den mye på 10'er hvirvler med 0.40 og 0.45mm, ryker ikke ved hvirvlen hvis riktig utført.
 24. Jeg og Erik har trailerbåter, og fisker mest i ferskvann, så det kan vel forklare hvorfor vi viser begrenset interesse for temaet. Jeg var forresten den som sørget for at MDR720 ble tatt inn til Norge, og ei flaske holder til mange år for båten jeg har i Oslofjorden. Siden den er vannbasert har jeg bare tilsatt noen dråper vann når konsistensen har blitt litt tykk.
 25. Redusert kontroll av lakselus under koronakrisen kan føre til alvorlige konsekvenser for villaksen, advarer miljøorganisasjoner. Norges jeger- og fiskerforbund (NJFF): NJFF: Hastetiltak for oppdretts­næringen kan få lang­varige negative følger for villaksen Link: https://jaktogfiske.njff.no/fiske/2020/03/njff-hastetiltak-oppdrettsnaeringen-kan-fa-langvarige-negative-folger-villaksen
 26. Vil du tro det er is på disse plassene nå i april?
 27. Med tanke på interessen for ekkolodd på denne siden skjønner jeg ikke helt fraværet av engasjement i denne tråden, men jeg har duret på videre med spørsmål basert på mine observasjoner og funderinger mer eller mindre notert i mitt forrige innlegg og sendt airmair et oppfølgingsspørsmål basert på dette, nemlig om xylen er farlig for svingeren siden de anbefaler propspeed som inneholder dette og om kobberoksid i mdr 720 forstyrrer signalene. Airmar’s svar på dette er som forventet: Good Day, Unfortunately we can only recommend the use of tested product which is the either the foul free or MDR720. Blir sikkert oppfattet som et gnagsår når jeg spør, men i deres situasjon skjønner jeg svaret. Nå er båtpussen i gang, så min svinger får et tynt strøk nonstop supreme på aktiv flate og en god dæsj på resten. Har noen timers erfaring med den allerede, så om jeg merker noen negativt ift løsemidler på huset eller belegg ift ytelse skal jeg nevne dette i neste innlegg. Blir spennende å se om jeg har trekt kjappe slutninger eller om det er hold i antagelsene. Min bror har samme lodd og svinger, men som belegges med vannbasert som referanse, så blir spennende å se.
 1. Load more activity