All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres   

 1. Siste time
 2. I dag
 3. Hei, jeg lurer på om det finnes noen her i Norge som benytter seg av gjennomløpere? Personlig har jeg nesten utelukkende fisket med denne sluktypen siste året. Da har det gått i OGP Snurrebassen i forskjellige størrelser og farger, samt en variant av sømmet kallt ''Henry's Classic Søm''. Om det er placebo eller ei, så vil jeg påstå at mengden fisk jeg har mistet har sunket drastisk, i tillegg til at jeg oftere får hugg. Det tror jeg har mye å gjøre med at wobbleren blir 'dyttet' igjennom vannet, istede for å bli slept, så gangen blir betydelig mer uforutsigbar. Er noe jeg på det varmeste kan annbefale å prøve, om du ikke har gjort det allerede. (: ..Så da har jeg misjonert nok tenker jeg Grunnen til at jeg starter posten er fordi jeg 'trenger' flere wobblere i slukskrinet. Hva fisker du med av gjennomløpere? Eventuellt annet 'ikke helt standard i norge endegrej''?
 4. Med den mattilgangen og et lite antall gjeddeindivider kan det bli grove madammer etterhvert. Alltid en sjans for at utsettingen misslykkes men jeg skal teste selv ved neste anledning! Ganske artig vann å fiske i, det er ingen som ligner på disse kanter med dybdeforhold og vegetasjon.
 5. Noen som har fått noe enda?
 6. På "den sikre siden" er undervurdert når man skal på is som man vet kan være tjukk. Husker en tur opp til Gol når det ble mer spennende enn nødvendig. Tror jeg hadde 10 cm igjen på boret før jeg kom igjennom isen. Lengden på spiralen får også en betydning når man skal gjennom tykk is, så en forlenger med spiral er et must.
 7. Knappe to måneder igjen
 8. Ja, har to slike på min båt. Dog uten hjørnefeste siden jeg har mine rett i båtripa. Anbefale på det sterkeste å legge en god klatt kvalitetsgrease mellom svirvelplaten og den som festes fast. allefall om du skal ha de i saltvann. Men kvaliteten er utmerket, fungerer utmerket og er riktig solid laget. Anbefales på det varmeste Ps, jeg har 3 stanghollere på mine. den rett fram står 90 grader rett opp og brukes kun til mellomlager ved utsett og transport. Riggen, en Mag 10 har en stangholder som brukes når jeg går med ei eller tre stenger
 9. ja, Rantanen-bor klarer istykkelser opp til ca 110cm, også todelte. Men kjøp en forlenger eller to (eller tre), så er du på den sikre siden...
 10. Ja, kunne gjort det dersom jeg hadde hatt boret foran meg - men tenkte å bestille det på nett. Men har ikke fått noe svar på spørsmålet jeg sendte til SkittFiske..
 11. Takker for svar, da blir det en tur nedover i morgen
 12. "Hvordan er isen i Sandebukta nå, er det kjørt med tanke på trygg is? " Så bilde fra bukta tatt i går og da var det masse folk der og i natt har det vært skikkelig kaldt. Friluftsfjorden!
 13. Av Georg Fr. Rieber Mohn Med Grunnloven § 112 har vi som arbeider for vern av den ville laksen, sannsynligvis fått et nytt rettslig våpen Link: http://www.altaposten.no/meninger/2017/02/23/–-Ingen-positive-virkninger-14302366.ece#.WK-07PE1-uo.facebook
 14. Mål lengden fra skjæret og opp til sveiva. Der har du max tykkelse på isen.
 15. Hei Lowrance HDS gen 3 / carbon med TM 185 M giver
 16. Yesterday
 17. Hei. Ønsker tips om et godt ekkolodd /plotter 1kw. god hekksvinger. (Chirp). Se fisk ned mot 200meter.
 18. Øyepål og havabbor på samme hekle er passe kult.
 19. Nå til våren blir det fisking spesielt etter gjedde i bråsteinsvatnet. Etter fjorårets granfangst, selv om generasjonen virker ung, så vil eg tro gjedde på 2 kg + er mulig å få. Rapporterer til siden med en gang eg får en. Blir popperfiske innmed sivet. tror det vil fungere godt.
 20. Noen som vet hvor stor istykkelse 155mm boret takler? På f. eks skittfiske.no står det maks istykkelse 113 cm på alle borene uansett type, mens på elbe.no står det maks istykkelse på de hele borene 113 cm, men dette er et to-delt bor.
 21. Hvordan er isen i Sandebukta nå, er det kjørt med tanke på trygg is?
 22. = 2
 23. 400,- bør hentes , dyr frakt...
 24. Fint. Da er det bare å bestemme seg.
 25. Har en Sea Traut til salgs. ( Naturell)
 1. Last inn mer aktivitet