All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres   

 1. Siste time
 2. Det er av kvalitet det eller hva Erik ?
 3. I dag
 4. Totalt ubrukelig ja,,, greit å vite før en drar på å investere i mere utstyr.. er det den spiralfjær løsningen som kødder til da? Har hørt om den men den gir vel ikke live overføring? Den bare logger på vei ned og må avleses på overflaten igjen?
 5. Totalt ubrukelig. Kommunikasjonen til undervannsenheten fungerer ikke. Både jeg og en fiskekompis fikk en slik i premie på trolling NM for noen år siden, men begge ga opp etter kort tid. Fish Hawk er vistnok det som fungerer, har ikke prøvd selv. http://www.fishhawkelectronics.com/marine-electronics/fish-hawk-x4d
 6. Navico har endret standard enheter for distanse og fart for andre språk enn US engelsk for nye HDS og NSS software versjoner, skal ikke se bort i fra at Hook også får en endring. For NSS og HDS kan enhetene selvsagt velges fritt, det som er endret er det som kommer ved første gangs oppstart eller etter reset.
 7. Mercury/ Oceanrunner/ Motorguide er samme selskap med ulike navn.
 8. Takk igjen for gode tips. Blir båt og motor fra Mercury men lader og batteri fra biltema
 9. Norske Lakseelver: Arrangementskalenderen Hva skjer - i juni 2017?
 10. Yesterday
 11. prøvde fra land i Larvik igår, men så ikke tegn til noe makrell
 12. Har noen, erfaring med Cannon sin Speed N Temp dyprigg måler? Har noen, en topp som forsegler batteriet? Plan var å montere den på den tredje riggen å kun bruke den som ett målestasjon,, men kjenner jeg meg rett så havner vel ei stang på den å,,
 13. Ikke anelse. men den er laget av mercury, et anerkjent merke innen utenbordsmotorer, så det er sikkert ikke noe dårligere kjøp enn de andre.
 14. Fisking blir det med eller uten båt ,) Men man går glipp av mye god fiske bare fra land. Derfor jeg nå skal kjøpe meg en 10 fot gummibåt. Dette er motoren jeg vurderer og kjøpe. Vet du noe om den ? Oceanrunner L48 – 36″ – (12 volt, 18.1 kg skyvekraft, 5 trinn forover + 3 revers, propell, 91 cm stammelengde, aluminium stamme, teleskopisk stammejustering, enkel tiltvinkeljustering) – Kr. 1.590,-
 15. http://www.biltema.no/no/Bat/Motor/Utenbordsmotor/Elektrisk-utenbordsmotor-2000023155/ Vurdert denne? de er ikke så dårlige som enkelte vil ha det til. Du kommer unna med ca 3000-3500 for motor og batteri. pluss lader. Bedre å kjøpe noe man har råd til og komme seg ut for å fiske enn å sitte hjemme og gremme seg over alt man ikke har råd til.
 16. Takk for tips cannonbang. Ser gummibåt med EL motor kommer til og koste mer en planlagt. Båten skal jo brukes mest i mindre vann å der hvor utslipp ikke er lovlig. Forhandleren har påpekt kostnader allerede å har kommet med tilbud på liten bensinmotor.
 17. http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Elektrisk/Batteriverktoy-og-tilbehor/Batterilader-1224-V-25-A125-A-2000037555/ Endel dyrere, men siden du skal tømme batteriet så og si helt og lade det opp igjen så tror jeg denne vil være verdt pengene
 18. Det hørtes helt tragisk ut. Rart dem vil selge meg noe sånt. Har du tips til en lader som gjør susen ?
 19. Hei igjen Den virker litt i minste laget, du må regne med over 40 timer ladetid på et 100 ah batteri med denne
 20. Takk for tips gutter Laderen jeg har fått pris på heter Optimate 2 å er en 12v 3 Ah lader til 516kr. Høres dette ok ut eller burde jeg gå for noe dyrere ?
 21. Ja, det er dyrt. Biltema sine koster ned mot halvparten, og er like gode. Jeg har et på rundt 100 ah i min båt på fjerde året, og det fungerer utmerket enda.
 22. Biltema har 95Ah AGM. Sparelys har 100Ah. Alle billigere enn din forhandler. Men kjøp en skikkelig lader, der skal du ikke gå for billigste alternativ.
 23. En liten blemme i programmering hos Navico der, jeg stusset over den jeg også. Hvis du velger Avansert under enheter kan du endre den enkelte til det du vil ha. Dvs så du får meter som dybde, celsius som temp og knop som fart. Ladespenning/ tilførselsspenning: Trykk en gang på Power mens du står i det bildet du vil ha overlegg på. Velg skjermoverlegg i menyen som kommer opp. Husker ikke helt, men mener spenning ligger under "Fartøy".
 24. Status Jeg bestilte kart for en evighet siden, og tok det for gitt at det ville være på plass til neste tur. Men turen nærmet seg og optimismen var dalene. Så en time før avreise, tikket det inn en melding fra Posten, og kartet var i boks! Vel framme ved hytta sank optimismen igjen, da kartbrikken så ut til å være et vanlig minnekort. Men så oppdaget jeg at man kunne pirke ut et minikort fra standardkortet, og da var jeg "på". Kart! Innsiden av den øya er forøvrig det eneste stedet som har gitt meg en anstendig ørret, derav antall turer ... Sammen med kortet fulgte en RAM-brakett. Så nå kan alle få skjermtid ombord. I motsetning til i påsken, da jeg holdt på å fryse fast, er båtlivet bare fryd og gammen. 20 grader, vindstille og sol kl 8 i dag. Da er det ikke så farlig at ørreten lar vente på seg. To makrellen ble det isteden, og så tidlig i sesongen er det faktisk trivelig. Det var for øvrig hhv min føste fisk på sideparavan og min første fisk på Apex. I morgen skal jeg ta en ørret!
 25. Atlantic salmon are structured into numerous genetically differentiated populations, and are therefore managed at the population level. The major threats to Atlantic salmon in Norway Link: https://academic.oup.com/icesjms/article/doi/10.1093/icesjms/fsx020/3061737/The-major-threats-to-Atlantic-salmon-in-Norway?rss=1 Kongeriket Norges Grunnlov Kapittel E: Menneskerettigheter § 112 Enhver har rett til et miljø som sikrer helsen, og til en natur der produksjonsevne og mangfold bevares. Naturens ressurser skal disponeres ut fra en langsiktig og allsidig betraktning som ivaretar denne rett også for etterslekten. Borgerne har rett til kunnskap om naturmiljøets tilstand og om virkningene av planlagte og iverksatte inngrep i naturen, slik at de kan ivareta den rett de har etter foregående ledd. Statens myndigheter skal iverksette tiltak som gjennomfører disse grunnsetninger. Link: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1814-05-17 #PopulationLevel
 26. Medium chirp fikk jeg til. Men ikke kombinasjonen knop og meter. Jeg fant tre ulike moduser; metrisk, US (fot og miles) og US Navy (fot og knop). Fant heller ikke ladespenning.
 27. Fikk 3 makreller mellom Lindøya og Gressholmen på tirsdag da jeg var ut å dorget etter sjøørret. Dorget hele tirsdag og deler av onsdag, men dette var de eneste makrellene.
 28. Hei alle sammen, Jeg får tilbud nå på båt pakke med EL motor og batteri. Først skulle dem selge meg et 62 Ah batteri men det blir vel for lite ? Så jeg spurte om pris på 100 Ah AMG batteri. Dem har 95 Ah AMG batteri til 2900,-kr hørtes dette dyrt ut ?
 1. Last inn mer aktivitet