Gå til innhold
Fiskersiden

ovejan

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3 013
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ovejan

  1. Hei.

    Jeg har prøvd litt i nærheten av de områdene du beskriver, sist så det ble det en lyr på 1,5 kg og 3 lusuer. , Fikk et lokalt tips om linefiske 30 + 50 krok ble satt ut, resultat 1 Svarthå på 30 krok, og 2 lyr og 6 svarthå på 50 krok. Da satt linen på 250-350 meters dyp. Hvor holder du til ? Jeg camper på Vikedal camping.

  2. Er det noen som har testet en slik el-haler som kunne bidra med noen erfaringer?

    Ellers ser jeg at det står nevdt i bruksanvinsningen for LH200 at den er beregnet for relativt korte haleperioder...uten at de skriver hva det betyr.

    Et alternativ kan jo være en bensindrevet linehaler (http://www.garnbua.n...products_id/354). Ser produsenten omtaler den nye firetaktermotoren til å være "relativt støysvak" som jo er like informativt som "relativt korte haleperioder"

    Er det noen som selger bensindrevet haler i Haugesundsområdet som har demo i butkken en kan høre på??

    http://kraftblokk.no/

  3. Får vell ut å nappa opp ein rødflekketkutling til eg då

    Du hadde ikke blitt mett eller rik da :)

    Vi vil ha deg og fisken din på taket vårt, og vår superkokk Ole Jonny Eikefjord vil lage en lekker rett av fangsten din hver fredag.

    Hvem har mulighet til å komme på «Sommertid» med fisken sin?

    • De som har fått en svær fisk!

    • De som har fått en sjelden eller rar fisk

    • De som har en god fiskehistorie forbundet med fangsten sin enten fisken er liten eller stor

    Vi vil gjerne vise frem fisken din på TV, så derfor er det viktig at du oppbevarer fisken hel, og tar kontakt med oss så fort du kan. Sommertid betaler reise/hotell for deg og vi vil også betale kilopris for fisken du har med deg.

  4. etter min mening er en original rana 17 en mye bedre sjøbåt en 530en=)

    Min mening er at den originale Rana 17 fra 70-tallet var en smalere og mye dårligere sjøbåt en Rana 530, men den bredere modellen som kom i starten på 80-tallet var mye bedre. Om den er bedre "sjøbåt" en 530 kan vel diskuteres. Hva menes med "sjøbåt"? ligge rolig i stampesjø ? eller bevege seg i fart i samme sjø ?

  5. Har faktisk vært med å utforme deler på denne når "pluggen" som formene ble laget på ble laget.

    Ja, den fungerer til det bruket du beskriver på lik linje med andre båter i samme klasse. Det ble ikke oppnådd noen unike egenskaper når denne ble laget i forhold til andre båter, men heller ikke dårligere.

    Så din avgjørelse bør baseres på tilstand og pris sammenlignet med tilsvarende båter.

  6. Roger er sjefen, showet svarte til forventningen pluss litt til, teknisk problem med "luken" i muren la ingen demper på opplevelsen, vi fikk "stand up" med Roger mens de prøvde å finne feilen, når de ga opp å finne feilen og alt braket løs igjen så gikk det akkurat 10 sekund så var problemene glemt.

    Imponerende :-)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.