Gå til innhold
Fiskersiden

el Toro

Medlemmer
  • Innholdsteller

    75
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av el Toro

  1. Kategoriene:

    -Fisketekniske

    Beste fluefisker (her kan man også legge vekt på fluebinding)

    1. MP

    2.

    3.

    Beste kasteslukfisker (omfatter bl.a Jerk)

    1. Walmann

    2.

    3.

    Beste havfisker

    1. SMS

    2. Vilhelm

    3.

    Beste kystmeiter

    1.

    2.

    3.

    Beste innlandsmeiter

    1. Audun

    2. Gabbe

    3.

    Beste isfisker

    1. Ray (4 Gjedder over 10kg, blandt annet en på 15420g. Ble også nr 3 i NM isfiske.++)

    2. Audun

    3.

    Beste trolling-/dorgefisker

    1.

    2.

    3.

    Beste artsjeger

    1. Stein (allsidig)

    2.Perca (allsidig)

    3.

    Beste fangstprestasjon

    1.

    2.

    3.

    -Forumrelaterte

    Beste fotograf (anbefaler å kikke på de dedikerte fototrådene)

    1. Rudolf

    2.

    3.

    Beste rapportskribent

    1. audun

    2. Rudolf

    3.

    Beste teoretiker

    1. sms

    2.

    3.

    Største humorist

    1. walmann

    2.

    3.

    Årets moderator (Se moderatorteam i Min assistent i menyen + at SMS skal være med da han har vært moderator nesten hele året)

    1.

    2.

    3.

  2. Den der er enorm ja ! Helt utrolig hva den karen får til! Jeg kan vel ta på meg å avsløre vekt og mål... ;) Gutten er ute å drikker seg sørpe full vetu, forståelig nok når han har fåt ei gjedde på 121cm/15420g. Omkrets på 61,5cm!! :) Gratulerer Raymond!

  3. Flotte fisker og flotte bilder.... Godt å se at avkrokingsmatte og veienett er en like selvølgelig del som det andre fiskeutstyret når fisk skal returneres... Gleder meg til Is ja, så det var snerk over store deler av Tune i dag, en liten god kuldeperiode nå så er det duket for litt balansefiske igjen...

    Er veldig viktig med riktig utstyr, bra du legger mærke til det! Har man rett utsyr føler man også at en har mye mer kontroll når gromfisken først biter på. :)

  4. Det har blitt noen dager med isfiske den siste tiden og her er noen få bilder av resultatet. Det har vært svært dårlig fiskebett generelt. Kompis Lars Ola og jeg har rota rundt etter store gjedder, men det har vært svært vanskelig. Det var ihvertfall ei sulten glommagjedde på 114cm som lot seg lure, kanskje ikke så rart når vekta ikke viste mer enn 8620g. Var sikkert litt sulten... I tillegg ble det noen noen greie harrer, småsik og noen usle abbor. Vi har ihvertfall prøvd!

    17618_s.jpg

    17620_s.jpg

    17622_s.jpg

    17627_s.jpg

  5. Det ble ny pers på meg i kveld, ikke på vekt men på lengde. Gjedda som Raymond tok i fjor vår på 123cm. måtte ta seg en tur på land i kveld også. Denne gangen var jeg den heldige :) Vi ante hva som var i gjerde når vi fikk se den lange fisken, gamle kjennemerker avslørte henne ganske fort. Nå målte hun 124cm. og veide 10180g. Ingen gedigen vekt, men jeg syns gjedda var svær! Og krefter er noe det fins nokk av i den gjedda!

  6. I dag ble det endelig tikilos igjen, etter å ha fått mange finne gjedder den siste tida! Like før kl seks spann beitrunneren i veg! Rått!! 115cm/ 10340g. For en lettelse ;) Får desverre ikke lagt inn noen bilder av den, fikk en gammel mann til å ta ett bilde av meg og fangsten med et engangskamera. Det blir sikkert så som så.. Jeg er ihvertfall strålende fornøyd! I morgen skal jeg ut å lufte Raymond, han er nok litt nedbrutt om dagen.. :D Men jeg tror han brygger på noe veldig stort noe! :)

  7. En liten fiskerapport fra de siste dagene:

    Endelig er det tid til å fiske litt igjenn etter to ukers jobbing i nordnorge. ;) Begynte med ismeite på torsdag. Noen små gjedder og en pen abbor på 980g. lot seg lure. Godt å kjenne det røsker litt i stanga igjenn! Fredag ble det 12 gjedder hvorav den største var på 6780g/102cm. Fin fisk! Lørdag ble det mjøstur på Raymond og meg, og jammen klarte Ray og lure en fin ørret på 1600g/59cm. med lett meite utstyr. Ikke værst! Den grove mjøsabbore var også litt i siget igår. Snittet på mine var 460g. og den største var 720g. Gjedda var vond og lure i går, bare ei lita kom på isen. Men i dag fikk jeg kjenne det røske litt skikkelig i stanga. Før jeg hadde fått ut den siste stanga spratt fjæra opp på den ene. Kroker og...joa! bra tyngde i den. Raymond kommer akkurat tidsnokk utpå til å få med seg gjedderønnet. Og jeg kan stolt holde opp ei flott gjedde på 9520g/113cm forran kameraet! Kort tid etterpå lander jeg ei på 4820g/96cm i samme hullet. Morro!! :D Ray legger ut noen bilder.

  8. sitat:Opprinnelig postet av werner

    sitat:Opprinnelig postet av el Toro

    Må si meg enig i at den ørreten der er ikke no særlig å vile øynene på..![xx(]

    Selvfølgelig er storfisk andre (og dermed ikke en selv) har fanget ikke noe å se på. Når misunnelsen blir stor nok sørger en også å få publisert meningene sine på nettet.

    Hva om vi prøver å glede oss over at slik fin fisk finnes i Oslomarka og at noen er dyktige nok til å fange et og annet eksemplar.

    Jeg har i min 30 årige karriære som sportsfisker ikke greidd å fange så stor ørret.

    Det var nå ikke meningen å fornerme noen med dette! Jeg har selv ikke fått så stor ørret som dette så jeg kan jo si at jeg er misunnelig på folk som får store ørreter. Men jeg syns bare ikke at denne er no særlig fin, men stor det er den! Det er to forskjellige ting det.. Akkurat som jeg selv innimellom har fått store, men stygge gjedder eller ander arter, og noen ganger er de store og fine eller små og fine...[ ;) ]

  9. Takker og bokker for det tipset![ :D ] Skulle hatt litt grov mort som agn, dessuten syns jeg faktisk morten er en artig fisk å pilke etter, den drar bra på lett utstyr da det blir litt størelse på den! Så kansje dette er en bra plass da.[ ;) ] Trodde faktisk det var der utifra det jeg kunne se på bilde, men har liksom aldrig fått troen på den plassen når jeg har kjørt forbi der.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.