Gå til innhold
Fiskersiden

M-brekke

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av M-brekke

  1. Jeg prøvde ut denne rullen.se men kom ikke ferm til noe hjemmeside?

    Takker for rask respons. Jeg ser at det er en del Ambassadeur sneller som blir solgt veldig dyrt på E-bay men hvor kommer de fra og hvilken historie har de det er det som interesere meg.

    Angående snellene jeg selger ser de greie ut, Jeg er jo inne og leser på disse forumene og ser at dere komentere stort sett alt som er interesant av disse temanen. Jeg har begynt og lete etter brukte litt dyrer sneller rundt omkring i verden. Så på sikt kommer jeg sikket til og selge en del calcutta, ambassadeur Morrum og forell. Jeg har sett en trend med at brukte sneller holder seg meget godt i pris og jeg har snakket litt med de folkene som har service på Shimano og de sier jo at snelle hollder lenge..... Pris for å bytte kulelager/rulle lager er jo bare 50 kr pr lager hvis de skulle være dårlige så jeg tror det kan bli en hit. Har du noe meninger om det?

  2. Hei

    Jeg lurte bare på om det er noen som kan fortelle meg hvordan historien på Shimano sin snelle Calcutta. Jeg har kjøpt to slik brukte sneller men lurer litt på benevnelsen på disse snellene. Og når de ble laget og om det har kommet ut noen spesielle sneller. Er ganske interesert alt av shimano og ambassadeur sneller. Hvis noen har noen gode sider på nettet hvor det forteller historie eller spesielle sneller som er gitt ut så er jeg meget interesert.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.