Jump to content
Fiskersiden

Rune

Members
 • Posts

  1477
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Rune

 1. Tica Hiker 9,7`#7/8:

  Fikk denne stangen i gave, men har nok av stenger i denne klassen

  Stanga er kun prøvekastet. Er en god nybegynnerstang!

  Ny pris på denne er 1799 såvidt jeg vett

  Stanga er forøvrig 4 delt.

  Hørte jeg 400kr?

  Haspel: tica salmon 14` 30-100gr:

  Denne stanga er ny med plastikk på håndtaket. Kommer aldri til å bli brukt av meg så selger den liksågodt smiley.gif

  Gi bud. Aner ikke ny pris SOLGT

 2. Er enig i at en ikke trenger legge penger i dyr snelle, men det finnes masse gode billige snører. Det som ofte er med disse er at de må vedligeholdes litt bedre. Og det viktigste er å finne et snøre med rett profil, etter min mening et snøre med litt kortere klump slik at en slipper å gå opp en snøreklasse.

  Men hovedspørsmålet mitt her var om noen hadde prøvd lamar snøret, ingenting annet.

  legger inn en link

  LAMAR fluesnøre

 3. sliter ikke å betale 299kr for et snøre nei, men det er heller ikke jeg som skal ha det. Men det fins mye bedre snører enn wet cel som er verdt å betale mer penger for, for min del bruker jeg bare snowbe xs når det gjelder flytesnører. Lamar snøret med intermediate spiss får mye skryt, men er litt mer blandede følelser for flytesnører har jeg funnet ut av

 4. Jeg har kastet endel med både wet cell og rio mainstream og de snørene er greie nok. men ser at en får lamar fluesnøre til halve prisen av disse igjen. Er det noen som har testet?? Skal ha et nytt klasse 5 snøre flyt

 5. Skal kjøpe en gave til en kompis som fisker ørrett i ferkvann. Han har en rimelig shimanostang som jeg mener må oppgraderes. Tenkte på en speedmaster 3-14gr. han er svært opptatt av kastelengder. Hvilken stang vil passe best?

  speedmaster ax 180L 3-14gr(6fot)?

  speedmaster ax 240L 3-14gr(8fot)?

  speedmaster ax 270L 3-14gr(9fot)?

  andre i samme prisklasse?

 6. På mine aller flese turer i skog og mark bruker jeg en bergans breheimen bukse. Den jeg har er totalt utslitt etter 6års hardt bruk. Det jeg lurer på om det er noen rimeligere alternativer som er like brukende som denne?? Bergans breheimen buksa har jeg vært meget fornøyd med; Vann og vind tett, lett og meget behagelig å ha på.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.