Gå til innhold
Fiskersiden

Dachs

Medlemmer
  • Innholdsteller

    111
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dachs

  1. Blydonkern... jeg må spørre: Har du støpt blysøkker igjen nå - innendørs og pustet litt damp? Når du begynner å fylle fryser`n med agn, fiske etter uspiselig fisk, kysse de og slippe de ut - så er jeg nesten helt sikker på at fatter kommer til å legge inn søknad om sen-abort på deg.

    Dessuten kommer du til å bli skilt, når du nå må kjøpe inn enda mer utstyr. Jeg nevnte for kona mi at jeg kunne tenke meg å ta dykkerlappen. Hun var snar i å si "jasså - du kunne tenke deg det ja". Hun sa hverken ja eller nei, men blikket sa alt - er ikke sikker på om hun pakket ut av kofferten etter ferien eller inn i den heller.

    Bør kanskje sjekke....

  2. ingen med tips?

    Bodde der for ca. 23 år siden. Fra jeg var 10 til jeg ble 11 år gammel. Begrenset av hva man husker da gitt. For ikke å snakke om begrenset erfaring. Fikk noen ørreter, men det var fra selve brua og nedenfor. Forøvrig er den brua blitt merkelig liten. Husker den som diger, nesten på størrelsen med den nye svinesundbrua :huh:

    Uten båt er det definitivt fra brua og nedenfor som gjelder. Av hva jeg kan huske så var det alltid folk som fisket fra bredden der. Det gikk på mark og olsenflua. Forøvrig der jeg stiftet mitt bekjentskap med den flua og hadde mine første erfaringer. Riktignok med fluedupp, men det funket det også.

  3. Husker jeg som guttunge ALLTID stoppet på broen på vei hjem fra skolen og kikket ned på noen solide rugger som sto i den sterke strømmen under broen og beitet...

    Aaaahhh.. barndoms minner.... husker det meget godt selv ja. Ruggen stod som regel på samme siden som kiosken. Den andre siden var det som regel en haug abbor.

  4. Var så uheldig å fikk denne abu-røken i sommergave fra jobben. Da må jeg visst fiske litt for å få brukt den, men det går vel å brukes til kjøtt og. Mens jeg nå står å vurderer hva jeg skal bruke den til, om den skal få være med i sekken på tur eller bli slengende i båten for all fremtid så lurer jeg på hva folket her inne har av må-prøves oppskrifter?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.