Gå til innhold
Fiskersiden

JIH

Medlemmer
  • Innholdsteller

    201
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JIH

  1. Mener du Skrim/Raje området utenfor Kongsberg? Ravalsjøen ser fristende ut, men de har et alvorlig tusenbrødre problem der. Prøv friline-mark, små sluker og spinnere dersom du finner små elver mellom vannene. Der står det gjerne fin fisk

  2. Er dette utstyret ok til mellomlaks, men som samtidig kan være med på notene når en gromkubbe hugger?

    -Berkley 10' 15-55g

    -Trilene 0.46

    -Shimano Calcutta 400 (Hadde denne fra før)

    Dersom det blir turer til de kjente elvene, så vurderer jeg en Lawson 14" 40-120g for å bruke mark eller reke. Noen karer jeg møtte i Drammenselva anbebalte denne.

  3. Jeg hadde kun positive sosiale opplevelser da jeg debuterte ved Hellefossen. Fiskerne var både vennlige og delte gode fiske og utstyrstips. Overhodet ingen som lagde noe kvalm. Jeg fisket på midtskjæret. Der var det 4 andre fiskere. En av gutta kom bort og hilste, og nevnte oppstrømsregelen. Jeg kjente til denne. Deretter startet fisket. De andre hilset jeg på da vi tok pauser. Det kan fort bli irriterende om en fyr maser når man konser maks på fisket.

    Likevel, gutta advarte om "Grevlingen". Der hadde de hørt høylydte grove gloser flere ganger tidligere. Like greit av de humørsyke kan samle seg der, og resten av oss dra storlaks på andre plasser. La oss heller døpe denne plassen "tullingen" fra nå av. Dra dit dersom dere har en dårlig dag, og strikken er tøyd til bristepunktet. La gutta prøve seg, og deretter hold grunnen deres. Sett dem på plass, helst der de hører hjemme (plaskende uti elva).

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.