Gå til innhold
Fiskersiden

Marskar

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marskar

  1. Har du prøvd den fluen du har som logo? Thunder & Lighting i våtlue bruke å være bra i elv etter SØ.

    Ellers er Telemarkskongen bra i sol, Heggeli bra i gråvær og Verre enn minken bra i mørke....

    men tror fisken tar om den blir servert riktig..

    hva koster det å fiske i de forskjellige sonene....?

    Er fra Harstad men er bosatt i Bergen.

  2. Å fiske i sjøen etter SØ har fram til nå vært et ukjent fenomen for meg siden jeg ikke har tenkt tanken egentlig (Nyflyttet til Bergen nordfra og er mer vant med å fiske SØ i elv). De fleste jeg har truffet langs kysten bruker synke/intermediate snører, selv bruker jeg WF flyt og polyleader xtra fast sink men vil si at er det strøm fungerer dette ikke tilfredstillende. En annen ting er at flytesnører striper litt i overflaten, har dette noen betydning? (skremmer det fisken?)

    Har noen SØ på samvittigheten i år men etter hva jeg har observert burde det være langt flere landet. Virker som å få fluen ned på dypet er alfa omega men det er vel hvor man fisker. Håper Fisken snart kommer opp i de øvre vannlagene slik at man slipper å stå å banke med polyleader....

    --

    Hadde en fisk som fulgte etter rekeimitasjonen min helt inn uten å ta, prøvde å variere hastigheten da jeg så ruggen komme svømmende mot meg. Til min fortvilelse tok den ikke men s langsomt og svømte ut i strømmen. Er det noe man kan gjøre for å tirre den ekstra slik at den hugger?

    Vurderer å investere i synkesnøre til sjøfiske #5, men som det er nevnt i andre tråder her på forumet er det lite av disse på markedet. Hva vil dere anbefale?

    [?]

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.