Gå til innhold
Fiskersiden

Pr0t0typ3

Medlemmer
  • Innholdsteller

    79
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Profilkommentarer skrevet av Pr0t0typ3

  1. Treger folk til å streame denne låta for søsteren for å komme til topp 100. Ligger på 101 plass no. Streamast til midnatt. Då stenger det. Streama sjøl på 2 pc-er..

  2. Treger folk til å streame denne låta for søsteren for å komme til topp 100. Ligger på 101 plass no. Streamast til midnatt. Då stenger det. Streama sjøl på 2 pc-er..

  3. Har sagt det før og eg seie det igjen. Politet her i flora er fullstendig talentlause. Sivilpolitiet kjørte heilt oppi ræva på bilen foran meg for å sjå om han klarte å få endå litt meir peng utav fyren. Trenger ikkje politiet å holde avstand som oss normale folk?!Utrulig at mine penger går til den barnehagen der!

  4. Lunsj på Siem Daya 2...

  5. Takker for oppmerksomheten på dagen min i går.

  6. Jeg har endret mitt profilbilde til en sjiraff. Jeg prøvde å svare på en gåte, og fikk det galt. Prøv den store sjiraff-utfordringen! Avtalen er jeg gir deg en gåte. Får du det riktig du får beholde ditt profilbilde. Får du det galt må du forandre ditt profilbilde til en sjiraff for de neste tre dagene. MELDING SENDES MEG I INNBOKSEN, SÅ SIER JEG OM DET ER RETT ELLER IKKE.Her er gåten: 03:00, det ringer på døren og d...

  7. Mrs Browns Boys:Minnie: What you call that useless bit of skin at the end of a willy?Mrs Brown: A man!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.