Gå til innhold
Fiskersiden

Balthasar

Medlemmer
  • Innholdsteller

    984
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Balthasar

  1. Da var vi ute en tur igjen på lørdag. Kort dag for meg da samboeren lider av noen vrangforestillinger av at jeg ikke trengte å være ute hele dagen! :thumbsup:

    Jeg kom ut på isen ca kl 06:00 og satt ut meitestengene mine på utvalge plasser. Ikkeno skjedde den første timen og da Eivind kom ut til meg i 7 tiden så fikk jeg ett run på den ytterste stanga. Nappvarsleren hylte, men sluttet før vi kom frem til stanga... Ingen fisk.

    Dagen blei preget av små-abbor og ikkeno annet. Hadde noen run innimellom, men det var også det hele. Når jeg dro kl 12 fant jeg også ut at jeg må være flinkere til å sjekke agnet i løpet av dagene... 3 stenger var tomme for krøkle... Kan bare skylde seg selv.

    Så får vi se om det blir tur igjen til helga... går noen rykter om at dama skal jobbe på lørdag, så da skal jeg ut. :)

    jeg var utpå i dag, men var treigt for meg. Det jeg lurer på er hva slags oppheng du bruker? Jeg har aldri mistet agnet uten å ha hatt en fight! Bruker en og to treble jeg

  2. handla i rörbäcksnäs ja, tror det er billigere på långflon og evt. sälen, men ikke sikker. Jeg er ikke kjent i Trysil og området der. Har kun to plasser like ved Stöten (5min kjøring fra campingen) som pleier å levere fisk, ikkeno stort, men ca. 30 cm harr og ørret

  3. Glomma er stigende og veldig høy :P. Men bare 1 cm opp fra i går og kan kanskje bli nedadgående i løpet av helga. Mulig jeg tar en tur på mandagskvelden dersom så er tilfelle. Nå er den i alle fall alt for brun til at jeg gidder å prøve, beste jeg kan oppnå der nå er ei møkkagjedde og det vil jeg ikke ha i Glomma :)

    Var i Göra, men fisken uteble der også, rart egentlig. Veldig mye vann, men klart så trodde jeg skulle lure opp 1 harr om ikkeno annet. I morgen blir det å prøve regnbueørreten, hehe. En fisker har alltid mye å se frem til, men sjelden det er noe å se tilbake til :)

  4. "Bakgrunnen"`??? Hva er det du har drømt opp??? Gjeddene hans ligger jo på avkrokingsmatte på bakken med gjørme. Hvilken "bakgrunn" er det du fabler om?

    Nå har jeg studert bildene snart treogseksti ganger og er enda ikke sett noen form for "bakgrunn" utenom god gammeldgs gjørme.

    word!

  5. Ok.Jeg mente ikke at sola reflekterer bare på fluene,men at alt agn synes bedre når sola står på.

    Ny tur idag Ble 3 gjedder + at jeg mistet 4-5 gjedder.Jævli irriterende.Pleier ikke miste mange,men det har jeg gjort i år.Har faktisk mistet opp mot 50% av de jeg har hatt på. :)

    Hadde veldig tro idag,men vannstanden er fortsatt på nedtur og fiskeplassene blir dermed ferre.

    Gi meg 30 cm van i vika nåååååååååå.

    Åkersvika pike paradise

    det har jeg større tro på, at sola gjør vannet klarere og fisken mer bitevillig. Trodde du tenkte på at det var gjenkinn pga. flash jeg :)

  6. Har hatt min 4 tur i vika idag.Ble 2 gjedder idag,totalt 13 så langt i år.Har bitt meg merke til at så fort sola stikker igjennom biter fisken.Kan forklaringen være så enkel som at sola reflekterer i fluene(bruker flash fluer 18cm) sånn at gjedda ser dem bedre?

    Håper noen vil knekke koden for meg. :thumbsup:

    Åkersvika pike paradise.

    Nei, tviler, jeg fisket med wobbler i dag, og fikk 2 og mistet ei, det var 30+10 minutter hvor sola brøt gjennom og varmet og da tok den!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.