Gå til innhold
Fiskersiden

andersha

Medlemmer
  • Innholdsteller

    18
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andersha

  1. Håper det er greit at jeg blåser liv i denne tråden.

    Var inne nå i helga. Bommen ved demningen var låst så det ble seig oppstigning inn til jensavatnet der vi slo leir. Brukte lørdagen til fisking og fikk ingenting, ikke antydning til napp og så ikke ett eneste vak. Nesten som vi lurte på om vannet var fisketomt før jeg tilslutt klarte å skremme ei pittelita røye innløpselva. Mulig vi var for seine eller de allerede har begynt gytinga?

    Uansett er det ingen tvil om at det var en herlig plass, men går nok inn via Øvstabøbrekkå neste gang. Heller høydemeterne i ett jafs, enn seigpining slik det ble nå :) Hvordan er det med fisk i Krokavann og Holevann? Og er det bekkerøye i de fleste vanna innover? Tar gjerne imot fisketips både her eller på PM hvis folk helst vil holde godplassene unna offentligheten :) 

  2. Kult å høre at man kan møte fin fisk også sør i fylket. Bor selv i Stavanger, men har meget mager erfaring med fisk over 500gr forutenom Hålandsvannet som du også nevner. Har hytte i Sauda og fisker mye i Etnefjellene. Her er både naturen og fisken helt konge og normalt å treffe på fisk over kilosgrensa. Deler mer enn gjerne navn på gode vann. Mye av problemet er at det fiskes rett og slett for lite også i gode vann

  3. Hei. Jeg trenger hjelp til å velge en ny stang til ørretfiske på høyfjellet. 

    stanga skal brukes til sluker opp til 18-20 g men aller mest til wobbler i fra 5-10g. Har også en Lawson Norwegian 5-25g som jeg til nøds kan røske med for de tyngste slukene.

    Jeg driver å lukter på speedmaster 3-14 g 9" evt 7-21g 10" og Skeletor XCD 2-12g 10"

    Det aller viktigste kriteriet er kastelengde(langrunne vann) for wobblerene samt at stanga tåler multiline

    snelle har jeg fra før av en aernos 2500

    tar gjerne i mot andre tips.

  4. Hei alle sammen

    skal ha meg en ny fiskestang til høyfjellsfiske etter storørreten. Sluker på opptil 20g har til nå vist seg å være mest effektiv og blir da dessverre litt for tunge til beastmasteren min. Har nå to forskjellige stenger(til en meget bra pris) jeg har sett på; BeastMaster 270 7-21g og Lawson Northern Lite 9´6 5-20g. Har som sagt Beastmasteren fra før, men ser at det er flere her som skryter av Lawson sine stenger, i tilegg ser jeg at dem har gjort det bra i div. tester. Så til selve spørsmålet: Hvilken stang ville dere ha valgt? Har fått tilbud på begge to på 700- og 600kr evt noen andre stenger dere ville ha sett på?

    Tusen takk for all hjelp!

  5. Hei! vet noen av dere om en butikk i stavanger som selger de nye Dirty Harry slukene fra mustad i str 12 og 7 gram? eventuelt en nettbutikk med rask levering(trenger de innen fredag!). Ble forelsket i sluken etter sist fjelltur, ørreten var helt vill etter sluken :)

  6. Hei godtfolk! er ny på forumet her. Er en ivrig fisker fra stavanger som håper på å snart etter mange års fiske å snart lande en 1 kg ørret. Jeg fisker i Sauda, men er ganske ny innen for dette område. Jeg lurte på om noen av dere har noen tips om hvor det kan være mulig å få fin ørret i Sauda, helst i Svandalenheiane. Har ikke fått lappen enda så kjøring blir uaktuelt :). Hvilke agn/sluk jeg bør bruke? fiske blir uten fluestang! håper noen har noen tips til meg :P

    Takk! P.S Send gjerne Tips på P.M :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.