Gå til innhold
Fiskersiden

gravatjernet

Medlemmer
  • Innholdsteller

    52
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gravatjernet

  1. Flirene og brasmene fisket jeg med bunnmeite med mark, glidende. Asp fisker ejg med spinnere eller små sluker som jeg sveiver inn fort i overflaten.Du får sannsynligvis Ganske enkelt gjedde og gjørs hvis du bunnmeiter med en liten laue eller hork.

  2. Tok en tur til dyno i dag. Fikk en asp, en god del flirer( ca. 15 stk) og fem brasmer der største var 700 gram og nest største var 505 gram, ikke akkurat stort. Fikk også et par abbor hadde på en pen asp.En annen som stod der å fisket fikk et par pene asp og to små stam! Trodde ikke stam var så vanlig helt nede i dynovika. Mye jaging hele tiden. Fikk forøvrig testet ut min nyinnkjøpte digitalvekt, som fungerte fint[ :D ] Godt å se at det begynner å bli litt fisk i vika igjen. etter noen uker med dårlig fiske der.

  3. Jeg og en kamerat tok idag turen til dyno idag. Vi fikk hver vår gjørs og endel flirer og brasmer samt at kameraten min fikk en pen asp. Gjørsen jeg fikk kappet først sena og stakk avgårde med wobbleren, men en time senere fikk jeg den samme gjørsen, med den samme wobbleren i kjeften! DEt mest overraskende var at den tok på bunnmeite med mais!!!! Gjørs på mais-slå den[ ;) ] Gjørsen var forøvrig ny art for meg[ :) ][ :) ]

    Det var tydelig at det har blitt tatt endel gjørs i vika i det siste da det kryr av gjørs-kadavere der.

  4. PÅ torsdag befant jeg meg i dynovika der jeg prøvde meg på aspen. Det ble 6 asp der den største var mellom 2,5-3 kilo og den minste ikke var mer enn halvkiloen. De resterende 4 var alle rundt 2 kilo. All aspen tok på 7 grams reflexspinner sveivet lynraskt i overflata. HAdde også endel fisk som ikke var på i mer enn noen sekunder. Så også mange døde gjørs som lå og stinket på land.

  5. 1.Gjedde 3-4 kilo i østensjøvannet på mormyscha og 0,12 sene. Kampen varte i 20 minutter.

    2.Sei 2,4 kilo- Drøbaksundet

    3.Abbor 870 gram, østensjøvannet

    4.Regnbueørret 1,2 kilo, trollvann(lillomarka)

    5.Brasme 1,7 kilo, nitelva

  6. Stod å kasta flue i hagen for 10 minutter siden. Gjorde et helt vanlig kast, hørte så et høyt smell, tok en nærmere titt og kunne konstatere at stanga hadde knukket[ :P !][ :D !] Det var for meg ganske uforståelig, da jeg kunn utførte et helt normalt kast uten noen unormale belastninger på stanga. En jeg kjenner knakk for øvrig en lik stang i fjor. Stanga var en fenvick enhåndsstang beregnet på lett ørretfiske.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.