Gå til innhold
Fiskersiden

A-Team

Medlemmer
  • Innholdsteller

    18
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av A-Team

  1. Screenshot%2B2014-10-25%2B18.26.52.png


    Nordic Trolling Camp 2015 på Bornholm begynner å fylles opp. Over halvparten av plassene er fyllt opp, og 16 av de påmeldte er fra Norge.

    Så langt er den første campen utsolgt, men det er fortsatt ledige plasser på de tre neste campene.

    Vi jobber med å fylle opp camp nr. 2 med flere nordmenn så her er det bare å melde seg på så fort som mulig.


    Les mer her:

  2. For de som ønsker å lære mere om trollingfiske samt oppleve trollingfiske etter stor Østersjøelaks, er det nå mulig å melde seg på til neste års trollingskole på Bornholm.

    For å lese mere om "Nordic Trolling Camp" klikk på denne link: http://the-a-team1.blogspot.no/2013/05/pamelding-til-nordic-trolling-camp-pa.html

    Det er fortsatt mulig å melde seg på til Nordic Trolling Camp på Bornholm i mars. Les mer her: http://www.hooked.no/artikler/opplev-ostersjoen-pa-sitt-beste

  3. En mulighet for å lære mer om trollingfiske er å delta på Nordic Trolling Camp på Bornholm neste år. Vi er allerede flere nordmenn fra hele Norge påmeldt. Se mer her: http://the-a-team1.blogspot.no/p/delta-pa-nordic-trolling-camp-2013.html

    Det er sykt mye laks i Østersjøen for tiden, og kan nesten garantere laks på de som deltar.

    Vi fikk ti-hugg når vi deltok på årets Trolling Camp. Fikk inn 9 lakser, hvorav den største veide ca 12 kg.

  4. Jeg drister meg til å skrive ett innlegg. Holder meg stort sett unna slike diskusjoner.

    Er enig i det meste av det som skrives. Har drevet med C&R i flere år (spiser ikke fisk), og tar stort sett kun opp fisk under konkurranser. Hadde det vært mulighet for C&R under konkurranser så hadde vi gjort det, men har også forståelsen for at noen ønsker å ta opp fisken.

    Er selv sponset og har ingen krav om å prestere i konkurranser. Kun være synlig i fiskemiljøet og på blogg.

    Tror heller ikke at sponsorer i konkurranser stiller noen krav til arrangørene om at det skal fanges/kakkes mye fisk. Den største reklamen for dem er at produktene deres blir synlige i trollingmiljøet, og NM er den største konkurransen med flest deltagere.

    Men det som hadde vært veldig fint var hvis sponsorene i fremtiden stilte krav til arrangørene, og krevde at det var mulighet for C&R under konkurransen.

    Stor respekt til Steinar :thumbsu:

    Det var en lignende diskusjon for noen år siden på forumet til ØRTK, men det er blitt slettet.

  5. Det er viktig å frem gode holdninger, og det er viktig å ta denne debatten.

    Mine meninger er ikke at alle skal drive med C&R, eller at det skal være ulovlig å ta med seg matfisk hjem.

    Det hender at vi også tar med oss en ørret hjem fra Mjøsa. De eneste gangene vi er nødt til å kverke fisk er under konkurranser.

    Da Øvre Romerike Trollingklubb arrangerte Mjøsa Trollingfestival i fjor ble det åpnet for C&R for de som ønsket det. De som ville fikk utdelt målebrett og dagskode(bør være forskjellig dagskode for hver enkelt båt) på skippermøtet om morran. Hvis de fikk fisk, så skulle fisken avfotograferes på målebrettet sammen med dagskoden. Vekten ble så utregnet ut i fra en formel under innveiingen senere på kvelden.

    Hvis dette eller noe lignende hadde vært tilgjengelig under flere/andre konkurranser, så ville flere ørreter fått muligheten til å svømme videre. :-)

    Det vil som regel kreve mere av arrangører (tar mere tid), men jeg tror heller ikke at alle vil benytte seg av C&R under konkurranser, kanskje bare 5-10 % av de påmeldte. Under NM vil det si ca 20 båter.

    Ellers så hviler en del av ansvaret på oss trollere, men største delen hviler på kraftverkene.

    Skitt fiske!

  6. I mars arrangeres det flere trollingskoler på Bornholm i regi av fiskeguidene Wildwater Fishing (Per Lundberg og Lars Hedberg), Per Sjøstrøm og Johan Abelson. Det er fortsatt tre ledige plasser på den norske trollingskolen som er den 5-9 mars. Så langt har 23 nordmenn meldt seg på trollingskolene i mars. 10 stk. skal delta på den danske trollingskolen, mens 13 stk. er påmeldt til den norske. Totalt er det 16 plasser på hver skole, og det vil i år være en finsk, dansk, svensk og norsk skole.

    Dette er en trollingskole hvor alle fiskeinteresserte kan delta. Det vil være tre dager med guidet fisket etter Østersjølaks. På kvelden blir det gjennomgang av fisketeknikker, vandringsruter m.m.

    Pris for hele skolen inkludert kost og losji på hotel er kr 5750,-

    Les mere her:

    http://the-a-team1.b...nholm-2013.html

    Det er nå kun to ledige plasser. Husk at dette kan alle bli med på, nybegynnere som proffe.

  7. I mars arrangeres det flere trollingskoler på Bornholm i regi av fiskeguidene Wildwater Fishing (Per Lundberg og Lars Hedberg), Per Sjøstrøm og Johan Abelson. Det er fortsatt tre ledige plasser på den norske trollingskolen som er den 5-9 mars. Så langt har 23 nordmenn meldt seg på trollingskolene i mars. 10 stk. skal delta på den danske trollingskolen, mens 13 stk. er påmeldt til den norske. Totalt er det 16 plasser på hver skole, og det vil i år være en finsk, dansk, svensk og norsk skole.

    Dette er en trollingskole hvor alle fiskeinteresserte kan delta. Det vil være tre dager med guidet fisket etter Østersjølaks. På kvelden blir det gjennomgang av fisketeknikker, vandringsruter m.m.

    Pris for hele skolen inkludert kost og losji på hotel er kr 5750,-

    Les mere her:

    http://the-a-team1.blogspot.no/2012/12/trollingskoler-pa-bornholm-2013.html

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.