Gå til innhold
Fiskersiden

Gunnleiv

Medlemmer
  • Innholdsteller

    153
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gunnleiv

  1. vil egentlig tro at dette skal gå relativt bra egentligt. da dette er helt nederst i sørelva, så fisken der er berget, samt at det vil kun være fra sone 12 og nedover i nordevla så all fisker over der vil være berget. men selfølgelig så vil noge fisken nedstrøms sone 12 merke lukta og at de kommer rennende søppel. men tror nok ikke det står så altfor mye fisk nedstrøms sone 12 i år, da det ikke er så altfor mye gytefisk i etne i år.

  2. fisken har det ikke travelt! den går seint som en skillpadde oppover elva... mye av fisken i fellen disse dager er det lus på, synd det ikke kom farge på elva, da ville det vært mye mer i fella. men sånn er det nu bare. håper det skal komme litt regn i vikedal jeg idag også slik at jeg kan ta meg en tur innover der

  3. Leser og leser og leser, takk for svar :-) har prøvvt endel timer med rifling dette året kjenne mye fisk borti mye smått etter hva det kjennes ut, fikk en sø på 1,5 kg cr. Men ikke laks enda, hvor i elven? Har strøm svak strøm ser at det er minimalt med drag for at fluen ploger, da jeg også kan sette fart med inntrekk.

  4. jeg syntes det er mangel her inne på forumet om fiske i de forsjellige elvene i fylket, oppgang, fangst, forhold, alt som hører med.

    i år er fisket åpent i de fleste av elvene igjen, spenningen. det er også en fin side på facebook om rogalandselvene.

    jeg kan ikke tro at jeg er den eneste som er interessert i elvene i fylket her inne på forumet, så jeg starter denne tråden.

    https://www.facebook.com/Rogalandselvene?fref=ts

    Hva hører dere fra de forsjellige elver?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.