Gå til innhold
Fiskersiden

Halvor

Medlemmer
  • Innholdsteller

    189
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Halvor

  1. Jeg skjønner jo naturligvis at det finnes betydelig bedre optikk på markedet enn disse, men er i første omgang ikke interessert i å bruke mange tusen... Når det er sagt så virker jo Sigmaen til å være et bedre valg, og ikke avskrekkende pris selv om den er noe dyrere. Takk for tipset!

    Takk for tibudet, Henning, men da går jeg nok for Sigmaen istedet. :)

    Lurte forøvrig på å slenge med en Canon 50mm 1.8II i samme slengen, regner med den er verd 844,-?

  2. Har planer om et zoomobjektiv til mitt 400D, og vurderer i første rekke disse to. Er det noen som har noen tips om hvilket som er mest gunstig? Ser 70-300mm har f4,5-5,6 men på 55-200mm finner jeg ikke tilsvarende data i farten, noen som veit? Tips til andre prisgunstige alternativer er også interessant.

  3. Har fått brev fra Posten ang fortolling av en pakke fra USA. Lurer på om det er noe poeng i å fortolle pakka sjøl, eller om det er like greit at Posten gjør det for meg. Såvidt jeg kan se er det rundt 100kr dyrere at Posten ordner det, noe som ikke er stort, så det jeg først og fremst er ute etter er om det er andre fordeler ved å fortolle pakka sjøl. BTW, verdien på pakka er over 1000kr.

  4. Halvor viste seg å være et natur(ist)talent når det gjaldt å posere, så når jeg spurte var det ikke nei i hans munn! (derimot en hel del annet...)

    Hrmf ??@%%!!! :D:lol::o:lol:

    For de av dere som savner bilder kan jeg berolige dere med at den tidligere nevnte linken (heldigvis!!) ikke akkurat var bilder fra nevnte tur... :P:lol:

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.