Gå til innhold
Fiskersiden

otungesvik

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av otungesvik

  1. Skal oppover til Skaidi på slutten av uken for noen dagers laksefiske i Repparfjordelva og kunne godt tenkt meg å prøve ørretstanga en dag. Har fisket innover mot Stabbursdalen tidligere ifm. rypejakten og hatt eventyrlig fiske der inne. Dette er imidlertid noe langt å gå for en én-dagerstur, så vi vil prøve å finne noen vann i gangavstand fra E6 fra Sennalandet til utover mot Kvalsund. Noen som har noen gode tips? Skal bo på hytte ved Aisaroaivi og har tilgang på bil.

  2. Hadde vårrengjøringen av fluestang og snelle i går og kjente kriblingen komme. Noen som har gode tips til en ny-innflytta trønder om steder i og i nærheten av Trondheim for fiske etter SØ med flue i sjøen? Har bil så avstander er ikke noe stort problem….

  3. sitat:Opprinnelig postet av La Dolce Vita

    Vad bra att ni slaktar grabben med fiskens tråd. Han e säkert jätte nöjd med att han la in en bild och fick denna eminenta responsen... Klovner i kamp fick en annan betydning precis....

    Det er desverre et STORT problem med denne siden at mange er "far up their own arses" og til dels ekstremistiske i sine synspunkter vedrørende sportsfiske.

    Jeg har fiska i ganske mange år og sett nok tjuvfiske, rovfiske, c&r med halvdøde sjøørret of laks, til at jeg forstår at dersom en stolt fisker tar med seg hjem "troféfisken" sin så betyr det fcuk-all i den store sammenhengen. Er rimelig sikker på at det blir tatt mer stor sjøørret f.eks. på lovlig satte trollgarn om vinteren enn det hele norges "sportsfisker-bestand" klarer å ta opp.

    Fikk en sjøørret med sinnsyk fet K-faktor på 3,6 kg i vår, som var ny pers. og selvfølgelig tok jeg den med hjem og spiste den opp.

    Når dette er sagt har jeg stor respekt for personer som fisker mye og bedriver c&r. Ingenting er bedre, men mange her på siden kunne hatt godt av å kvitte seg med en "ovenfra-og-ned-holdning"......

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.