Gå til innhold
Fiskersiden

hansi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    621
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hansi

  1. Her ramlet jeg forbi med en tilfeldighet og leste at lopez har designet denne knall sluken:) jeg fikk en sjøørret på 4,1kg i februar for 3-4 år siden fra land her i kristiansand. Jeg vil også takke så mye for denne sluken lopez :thumbsup: Han kan sine saker, flink til å finne god plassene i krsand fjorden også han.

    Grattis med fisken selfølgelig, flott fisk.

  2. hei, er i alle fall ei tretjønn på gimlekollen, har ikke fisket der, er ørret der, små men, ellers er grotjønn i suldalen fint, park bil rett med vannet, store mengder abbor, og ei og annen gjedde, kan jo være gøy for ei på 3 år, lett å komme til.

  3. Fjesing er det mye av rundt krsand, andøya kan du få tak i sø,fjesing,rødspette,bergylt, sei osv, odderøya er det også fjesing, flyndrer og berggylt, lange er også tatt fra land der. når det gjelder ha, så er det midt på sommeren tatt en del inne i isefjær fjorden, jeg har fått dem der fra båt da. rundt søgne er ikke jeg så kjent innen fiske, men åros stranda er vel en spot etter flatfisk..

  4. Blir vel en tur til Søm, Vige og kanskje til Ronsbukta.. :) Hørte en hadde fått sjøørret på over 3 kilo i Ronsbukta for noen dager siden.. :) Blir du med eller?? :) Meldt fint vær imorgen også, så tar jeg med noe agnsild.

    sendte deg en pm..

  5. Hei! Hatt en bra øvelse??

    Nei ble ikke noe fangst, det blåste noe helt forferdelig så ble ikke mye fiske... Prøvde litt på Søm, hadde et skikkelig bra napp men mistet den.. Skal prøve litt igjen imorgen tenkte jeg. Er du med?? :)

    ikke mye som er bra med øvelse:) hvor hadde du tenkt deg i morra da?

  6. Fikk beskjed fra politiet at jeg skulle ta opp garnene selv....

    Min metode er å feste garnet i kryssholtet fremme, og gi full gass akterover, Da kan man samle restene i en bunt, og være sikker på at det aldri mer fanges fisk i det garnet.

    Når du sier restene, betyr det at noe står igjen på bunn? det synes jeg jo ikke var den beste løsninga i så fall..

  7. det må jo være fult mulig å få til en fisketur da, enten fra land eller på sjøen :)

    Yes det blir bra, bare venter på litt fin vær igjen så er jeg alltid klar for en tur :) Fisker du hummer også? Når er det sesong for det? Hadde vært morro, det er jo så utrolig godt :)

    jeg fisker hummer ja, 1okt til ut november, så ikke mye annet jeg gjør i de 2 mnd :) ja bare å vente på finværet nå..

  8. ok, bruker du bly søkke når du bruker det på trolling eller? agnet vil vel gå helt i overflaten ellers?

    har brukt bly pæresøkke et par meter før krok, ellers har jeg en dyprigg som er fin å kjøre ned på forskjellige dyp, det er et artig fiske.

  9. den muligheten kan jo dukke opp vet du, jeg er nok mest båt, har ikke så mye til båt lengre, men funker til dorge turer, ellers på isen inne i topdalsfjorden, men største sø har jeg fått fra land, så kan ikke klage på det.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.