Gå til innhold
Fiskersiden

Boknaflu

Medlemmer
  • Innholdsteller

    34
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Boknaflu

  1. AGN !!

    Riv klør av en krabbe , og knus denne !! legg den i agnposen sammen med Fersk/sur agn. Lite å ingen krabbe !! Ingen innvirkning på Hummerfangsten. Krabben liker nok ikke sin egen Liklukt :-)) Mine teiner sto ute med dette agnet fra søndag til igår fredag ( Pga jobb )!!! Ingen krabbe , Men 7 hummer og alle uten rogn :-))) fisker forholdsvis dypt !! 20 til 35 meter. Får faktisk lite rognhummer på dette dypet !! Ca 75 % keepers og 25 % utkast .

  2. Jeg har innstalert structurescan i sjarken min nå har fått testa litt er ganske fornøyd. holdt bunnkontakt til 90m i oslofjorden under vindstille forhold og middels vann kvalitet jeg har bronze svinger som skal klare litt dypere enn plastik svingeren. men må si att det er nesten ikke bruklig ved sjøgang og rulling.

    Hei !! Nå har ikke jeg fått innstalert min structurscan , men jeg har en Lowranse downscan DSI. Og det fungerer på samme måten !! Enig med deg , Ubrukelig i dårlig vær/sjø .Det burde de opplyst om i reklamen at den er dårlig i bølger og at man må være i bevegelse for å ha nytte av den. Er lite egnet for fiske der man skal pilke !! Men nå er det på grundt vann jeg skal bruke den 0-30 meter... Hummerleting :-))

  3. har ikke spurt konkret om dette oppsettet, men satt sammen prisene fra en annonnse på finn.no

    Kanskje de kan komme opp med en bedre pakkepris hos Mjøsservice. det er vanskelig å bestemme seg, lommeboka bestemmer desverre mer enn lysten til å kjøpe. Men Kanskje dumt å vente for lenge, for da kommer de kanskje opp med en ny modell som er enda bedre og mye dyrere hehehe HDS ble vell lansert i 2009, så noe nytt er vell ikke langt unna .... At jeg skal ha , er iallefall helt sikkert !! ble enda mere nyskjerrig på HDS og structurescan etter at jeg kjøpte en Elite 5 dsi

  4. Hei !!

    Ca 28000 Norske kr Inklusiv moms og frakt. Vet ikke hva det kommer i tillegg av toll !!

    for en Lowrance HDS-10 Kartplotter/Ekkolodd ,(P319) på 50/200 kHz gjennomgående plast svinger. Med Lowrance Structure scan LSS-1 inkl. transducer. Navionics Gold elektronisk Sjøkart

    Er ikke det en grei pris da ????

    Billigste jeg klarer å finne for denne pakken i norge er Ca 36000 kr

  5. Hvis du kjøper kombimodellen og kobler LMS og HDS sammen ved hjelp av Ethernet så kan du bruke bredbåndsekkoloddet i HDS, men vise reultatet på LMS. HDS virker mye bedre på automodus enn de gamle modellene. Jeg har en LMS-525 så jeg har testet dette.

    Riktig messeprise på HDS-7M og LSS-1 med svinger fra Mjøsservice skal være 14000kr, gjelder ut måneden.

    Hei !! fikk en hyggelig tlf fra Mjøsservice med en stor beklagelse om feil pris på min forespørsel.

    Riktig pris var 14 000 kr for HDS-7M og LSS-1 med svinger. :-))))

  6. Boknaflu, messeprisen på 17500kr som du skal ha fått på HDS-7M og LSS-1 fra Mjøsservice kan ikke være korrekt. Kan tyde på at det har vært en misforståelse om hvilken av 7" modellene som skulle inngå i pakka, HDS-7M har ikke innebygd ekkolodd, HDS-7 har innebygd ekkolodd. Hvis du tar kontakt med Mjøsserice så får du oppklart dette.

    Det er mulig Abbor :rolleyes: Jeg spurte om HDS 7M og fikk svar om 7M uten ekkolodd modul . Vil ikke ha med ekkolodd da jeg tenkte å linke min LMS 527 og LLS-1 sammen med HDS 7M

  7. Er Høcom prisen med eller uten svinger til StructureScan? LSS-1 selges i pakker både med og uten svinger.

    Ifølge annonsen leveres den med Hekksvinger . Hadde det vært uten svinger, regner jeg med at det hadde stått uten svinger.

    http://www.hocom.no/maritim-elektronikk/lowrance/ekkomodulersonar-og-svingere/ekkomodulersonar.aspx

    Ta det med ro Boknaflu. :)

    Absolutt en fordel for oss forbrukere at han presser prisene. Faktorene du nevner som gjør at han kan kjøre så lave priser er jo helt kurante. Har handlet av han, og kommer til å fortsette å handle av han. At andre forhandlere som ikke har samme mulighetene til å selge så billig prater skit er vel bare en naturlig konsekvens.

    :)

  8. Er en grunn til at Høcom ikke akkurat står så høyt i kurs hos andre norske forhandlere...

    Hva mener du med det !! Er det ikke greit at tilbud kommer forbrukeren tilgode da ????? Høcom er da en seriøs forhandler. Kan hende han har god mulighet for å sende billig. 1 Mann`s bedrift , lav/ingen husleie . og derfor ikke trenger de samme inntektene som andre forhandlere

  9. Har du fått bekreftet prisen fra Høcom ?

    Veiledende priser fra Lowrance er 23 025,-

    Har ikke fått dem bekreftet !! men finner disse prisene på finn.no og hjemmesiden til Høcom . Så da tar jeg det som en selfølge at prisen stemmer.

    http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=16833425

    http://www.hocom.no/maritim-elektronikk/lowrance/ekkomodulersonar-og-svingere/ekkomodulersonar.aspx

    http://www.hocom.no/maritim-elektronikk/lowrance/kartplotteremultifunksjonsskjermer/lowrance-hds-7m,-6,4-kartplotter.aspx

  10. LSS-1 har ingen geofencing.

    Hvis du kontakter Mjøsservice nå mens Sjøen for alle pågår får du sikkert et supert messetilbud.

    Stener som driver Mjøsservice har kjempegod kunnskap om produktene og yter alltid topp service.

    Mjøsservice

    . Lowrance hds7 m + LLS-1 kr 14000.- inkl mva. Rett skal være rett

  11. Har brukt disse teinene i 2 sesonger. Fikk lite eller ingen fisk på dyp fra 25 til 80 meter !! Men etter at jeg bygde dem om litt !! Forandret kalven/ inngangene og begynte å agne med Knust krabbe forrandret det seg radikalt !!! Får en god del fin torsk. Var ute i går !!! 4 teiner! 8 torsk fra 2 til 4 kilo :-))) Får torsk nesten hver gang med krabbe som agn !! Bruker jeg fisk er det lite eller ingen fisk i teinene ..

    Inngangene i disse teinene er så store !! at en voksen man kan krype igjennom :-)))

    Krabbe til agn !! fiskes idag på 45 meter ++++++++++++++++++++++++++

  12. Kanskje jeg kan prøve det, eller ikke... ;)

    Salt hjelper vel ikke på. Hva med sukker? Saft? cola? åpen for kreative forslag:p

    7 % eddik gjør susen :-) Eller gjør som meg !! bruk fersk makrell :-)) Har fått 58 stk til nå , med stort og smått, 10 av disse er tilbake i sitt rette element. Lite rognhummer :)

  13. Jo, Den går i mine teiner 4 stykker idag. Noen har også halt opp det ene teinesettet mitt,det lå igjenn en små klo av hummer :) Så du noen som var rundt ytterste staken?

    Var lite båter ute tidlig idag !! noen hadde trekt ei av mine også, stripser dem igjen og stripsen var borte på en idag. og den var satt på nordsiden av de nye leilighetene der ute, kanskje samme folka som har vært hos deg .... Jækla irriterande...... og det er ikke første gangen :o

  14. Tenkte å prøve noen atomteiner jeg har stående etter hummeren. Har kjøpt inn ringer som skal monteres som rømningsvei, da teinene ikke har det. Ser at det skal være en på hver side, men atomteina er jo rund !?

    Synes det egentlig burde være tilstrekkelig med en rømningsvei i disse teinene, setter jeg inn to står det nesten ved siden av hverandre da diameter mot bunner av teina ikke er stor :D

    Noen som bruker atomteiner?

    Hvor har dere montert rømningsveiene?

    [/quote

    Reglene anngënde rømningsvei er vell ganske grei !!! """I teiner som er satt ut for fangst av hummer, skal det være minst én sirkelformet fluktåpning på hver side av redskapet. Åpningens diameter skal være minst 60 millimeter.""" om den er rund , spiller ingen rolle ...

    Har ikke slike teiner selv, setter du rømningsveien for lavt , har sikkert hummeren problemer med å komme ut ... kanskje 5-10 cm fra betongen går ..

    Tenkte å prøve noen atomteiner jeg har stående etter hummeren. Har kjøpt inn ringer som skal monteres som rømningsvei, da teinene ikke har det. Ser at det skal være en på hver side, men atomteina er jo rund !?

    Synes det egentlig burde være tilstrekkelig med en rømningsvei i disse teinene, setter jeg inn to står det nesten ved siden av hverandre da diameter mot bunner av teina ikke er stor ;)

    Noen som bruker atomteiner?

    Hvor har dere montert rømningsveiene?

    Reglene anngënde rømningsvei er vell ganske grei !!! """I teiner som er satt ut for fangst av hummer, skal det være minst én sirkelformet fluktåpning på hver side av redskapet. Åpningens diameter skal være minst 60 millimeter.""" om den er rund , spiller ingen rolle ...

    Har ikke slike teiner selv, setter du rømningsveien for lavt , har sikkert hummeren problemer med å komme ut ... kanskje 5-10 cm fra betongen går ..

  15. Jeg har stått over idag, går nok greit at de står i 2 dager :-))) Er ikke rette forholdene på bunn heller !! mye tare i teinene

    Klarte ikke å dy meg idag !! gikk ut og trakk 3 teiner !! 5 hummer. fikk 9 i går og 5 idag og kun 1 rognhummer :dribble:

  16. Liker meg egentlig mye lenger sør,men været setter en effektiv stopper for det.Gleder meg til det løyer litt,da går redskapen på favoritt plasene mine.

    Ja men fytti h... så det så ut i båten etter på..

    Dagens fangst 1 under måler og 2 rogn hummer,1 lyr og 1 makrell :D

    Jeg har stått over idag, går nok greit at de står i 2 dager :-))) Er ikke rette forholdene på bunn heller !! mye tare i teinene
  17. Noen som har fått hummer i de her teinene,sammenleggbar polarteine i stål

    Har 10stk ute, og 0 hummer idag. Noe må ha blitt gjort galt. Satt de på 5-10m med surnet/rottnet hysehaud. Lurer på om tau rundt teinen har skremt vekk hummeren. Tror jeg må montere på en ring midt på tauet.

    fikk 3 stk i de teinene idag !!! prøv å sett fra 15 til 20 meter. setter sjelden eller aldrig grunnere en 10-12 meter . god erfaring fra det dypet i flere år .. og monter et blylodd/stein forann hanefoten :-) jeg bruker fersk makrell og lite mat !!! 1 stor makrell til 4-5 teiner

  18. Så var det gjort:4 hummer,1 rogn hummer og kun 15 krabber + ei gammel nedsøkt ruse.

    Har aldri opplevd og få så lite krabbe som den gangen :)

    Og i karmsundet var det nesten på grensen for hva jolla mi kan takle i dag. :thumbsup:

    eg har sikkert tatt opp 1000 krabbe rundt bygnes skjæret i høst ,,, mulig det er litt av årsaken :-))))

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.