Gå til innhold
Fiskersiden

daghoi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    46
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av daghoi

  1.  

    Vet det er en gammel post, men hvis OP bor i nærheten av Gjersjøen vil jeg foreslå at han ikke gir opp Gjersjøen. Inneholder stor Abbor, Gjedde, Gjørs og flere andre arter Brasme feks. Kan være vanskelig å finne plassene. Er nok ikke de beste plassene langs land nær  Gamle Mosseveien. Hadde prøvd ned mot den sør-østlige bukta som en start. 'Myrvollgrunna' kan og være et alternativ når det er is. Omtrent midt på vannet der det begynner å vide seg ut, litt syd for 'pumpestasjonen'. Er vel bare 3-4 meter utpå der, er det dypere er du på feil plass ;)

  2. Prøv også på myrvoll grunna. Et kort stykke sør for pumpe-huset man skimter på øst siden av vannet . Er bare 3-4 meter midt utpå, tok mange fine abbor i området. Hugg pilking og gul opphengerflue, rett nok mer en 20 år siden. Stor abbor fins det enda ,god tur, artig med en liten rapport.

  3. Masse makrell i Hvervenbukta, og med været denne sommeren, er det jo ingen badegjester som kommer i veien.

    Hei !

    Takk for svar. Blir å prøve på Grønlia ikveld. Tar en tur med en bekjent ikveld. Prøver med agnsild, har lite erfaring med det, så det blir artig å prøve det igjen. Brukte det en gang ifjor, men ble litt småtullete av å følge med duppen så konsentrert. Da var makrell borte med en gang den hadde snust på agnet, håper den er litt mer aggresiv ikveld

  4. Noen her som har vært på Breivoll etter makrell i det siste ? Går det mest i pir eller er det større også ?

    Så det var fullt opp på parkeringen igår når vi kjørte forbi tidlig på kvelden.

  5. Har noen makreller liggende i frysen som jeg vurderer å bruke til agn utpå ettervinteren. Har slitt med å få makrellen til å "sitte" på kroken. Er det noen osm har gode tips i så måte. Må jeg til med "strikk-tråd", har også hørt om noen som salter makrellen for å få den seigere.

    Noen som har enkle og effektive metoder ?

  6. Noen som har informasjon om dette merket ? Ser at det er blitt anbefalt ved ihvertfall en anledning. Noen som har pratisk brukererfaring med disse, holderbarhet over tid etc ?

    Vurderer ny snelle til svaberg-fiske, siden jeg er en gjerrigknark og liker å føle at jeg har fått "value for money". Blir jeg fristet til å prøve denne.

  7. Området ved Kaffeholmen er velkjent, har ikke vært der sjøl, men har støtt og stadig hørt om den plassen.

    Evt kan du jo fokusere på østsiden av byen, hvor områdene Halsen - Rekkevik og hele Viksfjorden fort kan finne på å levere.

    Zoomet inn på Kaffeholmen, bytter til flyfoto. Kikker nord for Kaffeholmen, så står det en Kilenot/Laksegarn i sjøen !

    Ellers så det ut til å være grei tilgang ned på stranda der. Kan fort slå ihjel noen timer der.

  8. Hei !

    Er det noen som kan forbarme seg over en Oslo gutt på besøk i Larvik ?

    Skal dit på jobb til uken. Håper å bli så tidlig ferdig at jeg kan rekke en tur i sjøen før jeg kjører nordover igjen.

    Kan noen tipse om lett tilgjenglig plass hvor jeg kan bruke slukstange eventuelt fluestanga et 2-3 timer ?

    Er lite kjente der så jeg trenger veibskrivelse

  9. Hei !

    Noen som har en veldholdt Redington CPS stående som kanskje ikke blir brukt, og ønsker å selge ?

    9 fot og 7 line.

    Prøvde en slik og fant ut at den passet meg bedre en stangen jeg bruker idag. Siden det er finanskrise etc, håper jeg å finne en på brukt markedet. Fint om den er tilgjenglig i "stor Oslo" området, så kan vi kanskje gjøre handel uten å sende.

    PM, meg

    mvh

    Dag-Magne

  10. Hei !

    Etter å har prøvd med flue i sjøen de siste par ukene. Hvor fangsten har hovedsakelig bestått av torsk og flyndre. Så ble det blink i kveld.

    Ikke så stor, kanskje 400-500 grm ? Lot den få svømme videre etter en kort "photo session" Artig å få den i nærmiljøet. Tatt på østsiden av bunnefjorden ikveld.

    Blir nok en tur på fredag, lørdag og søndag. Hvis det ikke blir nekt hjemmefra da ;)

    80152_s.jpg

    Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/32214/80152.jpg

    Levert av: http://fiskevatn.no/foto/

  11. hadde jeg vært deg så hadde jeg iallefal bestilt L... noe dritt hvis man finner ut at den man har kjøpt er for liten til å ha varme klær under osv... virke rsom om jakkene er litt små i størrelse også..

    Ja enig, heller mot å bestille L. Synes det virker rart at M skal passe. Har bedt MMFiske om å antydet størrelse også.

  12. veit ikke om det er meg du stilte det spørsmålet til men jeg svarer uansett jeg hehe jeg kjøpte xl... og jeg er ca 190høy... eg prøvde large hos m&m men den synes jeg ble lit trang... og ettersom de ikke hadde flere xl igjen der så bestilte jeg den hos skittfiske.

    Takker for svar. Fikk svar fra Skittfiske at jeg skulle ha M, syntes det hørtes lite ut når jeg er 180. Hvis L var nesten passe til dine 190, så var det ikke så helt på jordet som jeg tenkte først. Alikevel ikke helt sikker.

  13. Hei !

    Har prøvd meg litt med flua i Oslofjorden de siste dagene. Blitt noen torsk og et par flyndrer, ingen sjø ørret enda...

    Lurte på hva slags flyndrer jeg fikk, kanskje det er samme art for alt jeg vet ? Håper noen tar seg tid til å "opplyse" meg :D

    79736_s.jpg

    Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/32039/79736.jpg

    79737_s.jpg

    Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/32039/79737.jpg

    Den nederste var litt større en det bilde gir inntrykk at, glemte å ta med stanga for å vise forholdet.

  14. Hei !

    Kikker på vadebukse og sko for bruk i saltvann og litt elv. Ser på en av de store nettbutikkene at jeg kan får Vision Extrem ZIP og en Kinetic pakke løsning til overkommelig pris. Vision en del dyrere ca 1900,-, Kinetic 02 til ca 1100,-.

    Vision er det flere som skriver pent om, men Kinetic finner jeg ingen kommentarer om. Noen som har praktisk erfaring ? Passform & teknisk kvalitet ?

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.