Gå til innhold
Fiskersiden

dooley1980

Medlemmer
  • Innholdsteller

    58
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dooley1980

  1. Vang JFF merker vært år rund 500 mjøsørreter i fella ved Vendkvern. Mesteparten ligger på 40-60 cm, men det fins fisker opp mot 80 cm. Kan nok være noe vrien å fiske i etter Mjøsørretten, men det er fullt mulig å ta noen der. Etter at fisken er merket slippes den ut over demmningen der og kan gå helt til Tørbustilen. Mye fisk i hele elva oppover. Men det er jo mye smått, er vel små mjøsørretter som ikke har vandret ut enda :)

    Ser det blir beskrevet fiske i august/september her. Elva fredes 1.september, så hold dere til august ;)

    Har fått lite harr, på meg så virker det som at harrbestanden har gått kraftig tilbake. Men det fins vel ikke noen undersøkelser på det....

    ok,jeg skrev kanskje feil ang mnd,sorry for det bjørnar.I fjor-høst ble det merket en hannfisk på langt over 80cm!nydelig fisk..men det var overtall av fisk mellom 43-50cm i fella!

  2. Er noen dager som ingenting vil klaffe lissom! Jeg også tipper at det var ei diger dundre som ville ha balansen min, så det er jo fint lite å gjøre med det bortsett fra å bruke stålfortom, og det gjør jeg av prinsipp ikke på balansene mine da jeg føler de får en unaturlig gange.

    Synd dere ikke fikk noe mere da, vi fikk vel 8 abbor til sammen ihvertfall. Takket være deg dooley som var så snill å gi oss noen maggot da vi klarte å glemme vår hjemme den dagen. Bare å komme bort om dere ser meg utpå isen der igjen ihvertfall! Bare hyggelig det.

    Jeg skal nok ut igjen til helga, er jo spådd drittvær og my mildere så hadde jo vært dumt å ikke prøve slikt vær også! :)

    Bare hyggelig det! Blir vel kanskje en tur på lørdag,da blir vi 4-5stk med meitestenger,får håpe det blir bedre bett en på søndag!

  3. hørte du skrek litt utpå der ja,hehe! ble bare to abbor på oss som satt ved siden av dere,var ørret bortpå å dunka i krøkla 4 ganger,men ingen ville ta ordentlig! var nok ei bra gjedde som tok balansen din da!

  4. Hei! Er det noen her på forumet som har pilket på Rokosjøen?

    Tenkte å prøve ut den sjøen litt,er vel bra størrelse på abbor`n der.

    Skal pilke aktivt etter abbor og meite med agnfisk etter gjedde.

    Hvor på sjøen er de beste plassene for det?

    Fint om noen hadde lagt ut kart med merker for de beste plassene på sjøen!!

  5. :) har du sjekket IQ din?

    Du syntes at det er greit å stjele en bil for de du vet eller så noen andre gjøre det?

    Og du må lenger på landet enn å lenge byrden til de som setter ut/har satt ut ørret. Det er nok av andre som har satt ut helt annet en det det rundt om kring. Hadde ikke vært flere vann med karpe på østlandet uten ulovlig utseting. Begge deler er like dustete, og begge deler kan ødelegge fauna vi ikke ønsker å ødelegge. Historisk sett er det satt ut fisk uten tillatelse i en mengde vann, og mye på fjellet, og sikkert noen som gjør det ennå. Og mye ble satt ut uten at man tenkte på konsekvensene. I dag er det stort sett lovlige former for kultivering i det store å hele. Men du setter ikke ut fisk i en myrputt uansett som ikke kan huse fisk, og ved siden av at den ikke kan overleve er enda mer dustete. Den dammen hadde sikkert egnet seg best til salamandre og frosk, og siden eks den store salamandren er eks truet er det fjollete å prøve å forsvare fauna kriminalitet. Antagelig nettopp en slik putt som har en bestand av amfiier og annet som man skal ta vare på. Hva tror du en gjedde har livnært seg på føre den tok kvelden. Den er ikke drøvtygger i hvertfall.

    idiot

  6. Grattis med storgjedder!

    Er du opptatt av at gjeddene skal klare seg etter gjenutsetting, er det ikke særlig lurt å veie dem hengende etter vekta. Ikke godt for ryggvirvlene det der. Et veienett og en avkrokingsmatte koster ikke stort :)

    Bare et velment tips :D

    Jo det er alt for dyrt!!!!!!!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.