Gå til innhold
Fiskersiden

aimin

Medlemmer
  • Innholdsteller

    66
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aimin

  1. Flott, men du skreiv at dei var tatt i Sagvåg, det var derfor eg reagerte. Eg er kjempeglad for kvar einaste ofisk som kjem på land, men eg veit at folk gir fa.. i lover og regler når det ryktast at det er fisk på rømmen. :rofl:

    Hei

    fisker aldri innen for bleikjo verken med snøre eller garn. men kor brun er den før du hiver den.

  2. Men dykk må respektera fredningssonane, fylkesmannen kjem nok til å gjeva utvida garnfiskeløyve, men inne i Sagvåg er det ikkje lov å setta garn etter anodrom fisk. Hellandsfjorden og Dåfjorden har totalt garnforbbod, men det er det få som respekterer når det vert observert sprettande fisk i fjordane. :rofl:

    Hei

    garna sto ikke inne i sagvåg. lurer fortsatt på kvaliteten så er det noen som kan svare på dette

  3. Har vært ute igår og idag, og har fisket førdespollen, grimsholmen og vider mot Haugesund. Ikke mye å se der iallefall, så jeg tipper at fisken er på vei innover, Fjon, Ølen, Etne?? Det er vel ikke helt feil å tippe at både Bømlo og Stord gir brukbare muligheter for litt fjøsfisk...

    Hei

    drog opp 32 fjøslaks på rundt 4-5 kilo + ein på rundt 8 kilo i helga i sagvåg på stord. Av den var over halvparten hanlaks med farge brunn til svart og har fått høre om fangst på bømlo rundt 40 stk men denne hadde laverer snittvekt rundt 2.5 til 4 kilo

  4. Hei

    beklager att eg ikke nevnte att dette var fjøsfisk. Men hadde noen garn ute og halte ombord rundt 32 olaks av ganske lik vekt rundt 4-5 kilo. 12 blanke hunlaks og 20 brune/svarte hanlaks.

    (Og ja eg veit dette ikke rette sportsfiske ånden men det får no bare være for ellers får eg ikke laks verken fjøs eller vill) og heller ikke havabbor Even :)

  5. Hei

    Skal til åros og dyreparken for 4 året på rad og denne gangen skal stanga være med (ikke populært men med skal den)så til spørsmålet mitt er det muligthet for sø på årosstranden/høllesanden eventuelt andre plasser i nærheten (send gjerne på pm) ;)

  6. hei

    Er det noen her inne som har eller hatt denne stangen. Hvilken line bruker dere, eg bruker i dag sierra hmt kl 4 men føler att denne line er for lett til denne stangen og får dermed ikke helt den gode følelsen med denne. Takker for svar :)

  7. hei

    bruker selv en vision gt four 9.6 fot kl 7. Eg er stor fornøyd med den en rask og spenstig som takler store fluer og litt vind når kasteteknikken sitter, eg bruker et rio outbound snøre wf7f/i som eg liker utroligt bra kansje ikke det mest lett kastet snøre eg har vert borti men som sagt når tekniken sitter så levere stanga godt. :P

  8. Hei

    Vil med dette ønske alle her på fs et riktigt godt nyttår og skitt fiske i 2010. Og att vi er snille med kvarandre her inne. Vil samtidligt takke for mange supre tråder som har vert av stor nytte og glede av å lese (mitt nyttårs foresette er å få fluestangen til å virke igjen) finner ikke ut hva som er galt med den. Fisker rett å slett ikke noe bra

    GODT NYTTÅR FOLKENS :ninja:

  9. Hei

    Trenger litt råd og hjelp i den storre jungel av liner og synk grad. Har en hands kl 8 og to hands kl910 ønsker ikke liner i fleng men hva er must å ha tenker da rundt to liner i kvar klasse. hva trenger eg for å være dekket til alle situasjoner av (flyt/Hover/inter/synk 1. 2. 3 .4 .5. 6.) Og ser at guideline har liner som er ferdigt kuttet og løkka fra fabrikk. Er det noen som har noen erfaring med disse både positive og negative ;)

  10. Nei, det er ikke lov å fiske innenfor 100-meters sonen. Dette er en "frisone", altså et fredet område. Om du har løst fiskekort for elva, gir dette ikke fritak fra bestemmelsen om 100-meters sonen.

    Hei

    Det er fult lovligt å fiske innenfor 100 meter sonen innefor vassdragets satte fiskeperiode Om du har løst fiskekort for elva.men dette tror eg blir praktisert forskjelligt fra vassdrag til vassdrag og da bare med sportfiske utstyr sluk flue makk og lign ikke fast redskap garn og lign. Ellers utenfor fiskesesongen er det ikke lov å fiske i denne sonen altså et fredet område

  11. hadde nok ikke blitt sur nei!!!! men det er vel litt galskap å fiske med en hånds stang på steder som man kan få så storlaks?? og den stanga hans ser ut til å være en tohånds for det er jo 2 hånd tak på den men det vanskelig å si hvor stor den nederste er da...

    [/quote

    Hei

    Det du sier ser ut som hand tak på denne stangen er ikke noe annet en såkalt figth butt som er normalt på stenger i den klassen og ikke er større en 5-6 cm som brukes til avlastning mot kropp ved kjøring av fisk av størrelse altså er dette kun en 1 hands kl 8 fluestang så gratis til fiskern med kjempe fangst på enhands :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.