Gå til innhold
Fiskersiden

Atle M

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1 210
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Atle M

  1. Havabbor kan du få på Sotra men det er ikke dagligdags ;) har fått 2 hittil i år men de har vært små. tok begge i Sund kommune på Sotra. når det gjelder lyr så tar jeg de større lyr når det begynner å bli mørkt. Fisker jeg spinn så setter jeg på store fluer som opphengere og fisker jeg med fluestang så er det store svarte fluer som gjelder. kjør på fart med ofte spinnstopp ;)

  2. Har vært der hele helgen og isen er sikker..35-40 cm :) det er gangbar is helt inn til kanten så det er bare å komme seg ut. Flott og kaldt så ingen fare for at isen forsvinner med det første. Fikk 5 ørret på motsatt side av anlegget men ingen så store at de er verd å skryte av ;)

  3. Ja du har ett poeng der. Har fått mest før skumringen kommer. Fisker stort sett fra land og ågotnes/misje området så er det så mye makrell til tider at en kan bli sprø hehe!

    MEN seriøst,nå har jeg akkurat blitt ferdig med en ryggoperasjon noe som tilsier at jeg får MYE fritid framover. Hvis du fisker utover øygarden så kan jeg nøkke opp makrell til deg jeg så plukker du de bare opp på veien neste gang du skal utover..så får jeg litt å gjøre også hehe :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.