Gå til innhold
Fiskersiden

kjellkp

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kjellkp

  1. Var en går en tur på Larkollen i går. Like etter at mørket hadde lagt seg bet det på en steinbitt på 3,6 kg på pilken. Fisken ble tatt på 7 meter. Må bare innrømme at det er den største fiskeopplevelsen jeg har vært med på i mitt 33 år gamle fiskeliv. Skalv helt til jeg kom hjem og langt utover natta.

    Ikke bra bilder men duger som bevis.

    steinbitt1.jpg

    steinbitt2.jpg

  2. Hei,

    Vi er tre stk. Særpinger som tenkte å utforske litt fiske fra land litt innover i fjorden. Trenger derfor noen tips på gode plasser å fiske fra land (og gjerne noenlunde veibeskrivelse) i området Larkollen/Jeløy/Kambo.

    Er litt kjent på Larkollen så vi kan jo prøve fra Oljekaia (?), men vi er i høyeste grad klare for andre steder. Fint med et sted der man kan fiske etter litt av hvert (SØ, torsk, sei mm).

    Alle tips mottas med takk !

    /Kjell Kenneth

  3. Var en tur på Larkollen søndag. Var ute klokka 07:00 til 12:00 i båt. Pilket og fisket med reke fra 5 meter til 120 meter. Mest fisket vi mellom 15 - 30 meter. Vi fikk 3 små torsker 20 knurr og noen vitting. Hvor blir det av høsttorsken ? Ekkoloddet viste 10 grader i vannet det ble skikkelig vårstemning, godt og varmt i sola. Tror kanskje at været spiller en rolle her. Er det flere som deler samme erfaring ? Spurte forresten flere som var ut den formiddagen og torsken hadde uteblitt hos alle sammen.

  4. Var ute om søndagen og fant én båt til nord for Rauer som viste oss en grunne. Vi pilket på ca. 15 meter og fikk ca. 30 makreller (på opphenger) og ca. 10 småtorsk og én på 2,5 kg. Så at lenger ut i fjorden at det lå 4-5 båter samlet. Fant ut på kartet at dette måtte være "Bjørnen". Noen som har erfaringer derifra ? Ligger den midt i skipsleia for skip og danskeferjene ? Pilka også litt mellom Eldøye og Store sletter, men her var det heller dødt.

  5. Takk for et par bra tips der.

    Var ute en tur i går, men motet var nok større enn vettet denne gangen. Sjøen gikk hvit, men fiske skulle vi. Etter å ha fått gratis karusell en halvtime var det nok og vi flyttet oss helt nord på Kollen bare et steinkast fra land. Der lå vi et par timer og fikk 8 makrell. Når vi skulle hjem derimot begynte moroa. Vinden hadde nå tatt seg betraktelig opp og turen hjem ble VÅT !!!

    Ser ut til man må være varsom med vinden der ute. Er vant til Skjebergkilen og det blir liksom litt badekar sammenliknet med Larkollen.

  6. Hei,

    Tenkte ettermiddagen skulle tilbringes i farvannet rundt Larkollen i ettermiddag/kveld. Er fersk i området. Var der en tur i våres og det fristet til gjentagelse. Er det noen som har noen tips på fiskeplasser rundt Sletter/Eldøya ? Tenkte først og fremst på makrell/sei, men er også klar for litt større dybder.

  7. Hei,

    Har fulgt med en stund på forumet og finner mye interessant. Er uten endel turer i året og bruker da endel sild som agn. Får noe på hekla, men det kan gå lang tid mellom hver gang. Synes 35.- for litt sild er i dyreste laget.

    Bestilte meg et kastenett her om dagen i håp om å fange sild til agn. Etter litt trening ble kastene greie men silda uteble. Nå lurer jeg på hvordan jeg kan få tak i sild selv. Er det lovlig å sette ut garn for å fange sild ? Ser for meg å legge ut garn i en halvtimes tid. Noen som har tips ? Ser det har løye garn med maskevidde 8.5 mm. Kan dette brukes til sild. Det er selvfølgelig bare silda jeg er interessert i. Er fulstendig klar over at det ikke er lov å ta SØ i garnet, noe som heller ikke intersserer meg. SØ skal fiskes med stang.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.