Gå til innhold
Fiskersiden

Maco

Medlemmer
  • Innholdsteller

    90
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maco

  1. Er det bare meg, eller er det flere som får en Red Wolf følelse når det er snakk om Mustad. For å være mer spesifik:

    1. Bestilte en Mustad fleece lue - som var 100% ubrukelig, gikk direkte i søpla.

    2. Kjøpte en Mustd filetkniv som knakk mer eller mindre uten belastning - ikke var den mulig å få skarp heller.

    3. Bestilte en Mustad ryggsekk som er utrolig vond å ha på ryggen: Bunnplate stikker rett inn i korsryggen, i tillegg sprekker stoffet.

    Det virker som om Mustad helt ukritisk setter sin logo på allverdens tilbehør. Selv om endel av krokene er bra, gjør dette at jeg er sketisk til alt annet som det står Mustad på.

    Hva med å satse på kvalitet i alle ledd, slik det var før?

  2. Dette er jo kjempemotorer. Viktig med firetakt når du skal dorge/trolle, da eksosenm er vesentlig mindre. KLydnivået er også vesentlig mindre, det samme er bensinforbruket.

    Johnson, Evinrude, Yamaha eller min favoritt suzuki gjør alle jobben (hvis noen merket seg at jeg ikek nevnte Mercruiser, så er ike det tilfeldig).

  3. Vurdere sterkt en håndholdt GPS som jeg skal bruke på sjøen, men også i fjellet. Har vurdert både Garmin og magellan, men foreløpig ser det ut som om garmin er mest aktuell først og fremst fordi de er basert på vanlige AA batterier, mens Magellan har oppladbare batterier a la mobiltelefoner (noe som er dumt hvis du er på en lengre tur uten et ledningsnett i nærheten).

    det står altså mellom Garmin modeller 76 og 60. Har noen sysnpunkter på hvilke av disse som er mest egnet til sjøbruk?

  4. Har trålet en del US sider å jakt etter diverse nedsenkbare attraktor lys, og har fått napp hos Basspro+ noen til MEN de jeg helst ville ha (dvs. de minste typene) var utsolgt.

    Er det noen som vet om siter som har slike inne?

  5. Har dorget med Tomic endel, men faktisk fått kun sei, og en torsk!!, på disse. Gangen er jo svært livlig, men har fått mer på andre tackler feks Apex.

    Håper flere kan dele sine erfaringer når det gjelder Tomic, for jeg begynner å miste trua.

  6. Si meg en ting - hva er poenget med nappvarsler til tungt kystmeite. Jeg bruker søkker på mellom 130 og 210 g, og har opplevd torsk på 4-5 kg uten antydning til bevegelse i stanga. Jeg må alltid sveive inn et par drag for å i det hele tatt kunne avgjøre om det er fisk eller ikke. Klarer liksom ikke se helt for hvordan disse funker[?][?]

  7. Skal bestille meg et knippe dorgesluker fra Uniten. Har noen synspunkter på hva som funker best til laks? Tenker da på merke, farger og størrelse. Har hørt at hvit farge er det som fubgerer best på dypet.

  8. Skulle svært gjerne hatt en havfiskesnelle med integrert lineteller, og da er det kun spakbremssneller som gjelder (dermed utelates feks sneller som Shimano Tekota).

    Noen som vet om spakbremssneller med lineteller funksjon???

  9. Det er jo ganske vanlig å tune diverse utstyr, enten det er biler, stereo, sykler mv. med High End spesial dupeditter. Ser at det går an å hot rodde også fiskesneller, men jeg finner ikke noe særlig stash til mine shimano og ABU sneller bortsett fra noen keramiske lagre hos Veals.

    har noe tips om karbonhendler, titanlagre, mv. på nettet??

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.