Gå til innhold
Fiskersiden

finneha

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av finneha

  1. Det var jo en flott fangst da:-) Mye digg mat det. Hva var temperaturen der oppe nå?

    Fisket en liten time i totak i går, var rimelig varmt i vannet. Fikk sniki meg ut fra et bursdagselskap...blei nada..

    Lørdag var temperaturen mellom 17 og 18 grader. Sank til 16 natt til mandag. Det var antagelig derfor fisken bare kom opp for å bite i mørket.

  2. he he.. Frykten for at folk får en fisk er ekstrem i Vinje(verner om ørretpinnene som penger på bok).. Men ting begynner å mildne litt. Egentlig ikke lov å dorge på fiskekortet for Totak. Men de fleste gir blaffen og dorger. Det er offentlig båtutsett i Arabygdi som fritt kan benyttes. Båtutsett ellers i vannet kommer på plass i løpet av ett par år. Kjeldingtveit i Rauland har utsett mot betaling.

    Takk for alle gode tips. Kommer tilbake med fangst rapport og andre saker av interesse.

  3. Er en fin rampe helt i nordenden av vannet. Den tilhører vel egentlig kraftstasjonen, men har ikke vært noe problem å ha bilen stående der. Ellers er det en "naturrampe" i sørenden. Den er helt sikkert grei nok til en jolle hvertfall.

    Takk for tipset. Jeg får nok prøve nordenden. Hva med restriksjoner på stenger og liknende? Hvet noen noe?

  4. Tinnsjøen og trolling er feil valg, desverre...

    Hva som er lov og ikke, er vel ikke så nøye praktisert der lengre, bare man kjøper fiskekort, så går den biten bra.

    Men husk at Tinnsjøen ikke er hva den en gang var, svært lite storfisk igjen, (var vel 3stk litt over 2kg som ble tatt i fjor på garnsesongen, og det på et svært så organisert garnfiske med over 175 registrerte garnplasser, 47 garndøgn i snitt. Fisken er i dårlig kondisjon, og således ikke brukenes til å spise engang.

    Nei, et tips,Totak, ta turen dit, støtt og stadig rugger på 5-10kg som blir tatt der, også på stang fra land, gir deg en meget solid opplevelse!!

    Jeg kan bekrefte at Tinnsjøen var et dårlig valg. Kun noen småfisk opp ved Austbygde. Nok til ei panne. Hvor kan man sette ut båt på Totak?

  5. I min jakt på gode trollingsjøer i Telemark, er turen kommet til Tinnsjøen. Har noen erfaring herfra? Tips om utstyr, gode plasser og liknende tas imot med takk. Jeg har også hørt det er lov med både brett og dyprigg her. Stemmer dette?

  6. Var en tur på Møsvatn lørdag. Svært nedtappet, men greit å sette ut ved Varland. Pass opp for steiner og skjær, særlig hvis du skal kjøre fra Varland og rett ut i "storfjorden", eller du vil fiske vest for Mellomøy.

    Mye fisk etter, men den satt dårlig, så de fleste gikk. 8 fine steikefisker i båten.

  7. Jeg har tenkt meg en tur på Møsvatn i helga. Kjenner noen oppdaterte fiskeregler for stedet?

    Planerboard eller Yellow bird? Dyprigg eller dipsy diver, eller ingenting? Antall stenger?

    Finneha

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.