Gå til innhold
Fiskersiden

gregers

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gregers

  1. Hei!

    Har tenkt til å ta en overnattingstur på Store Daltjuven i Nordmarka. Der er det en fin bestand av røye. Hva burde jeg fore den opp med.. Og går det ann å fore opp en dag i forveien og det er røye der dagen etter=?

    TAKK FOR SVAR! :lol:

    Mitt aller beste tips, og det er et tips som virkelig gir deg fisk i bøtter spann, stikk innom ICA Gourmet i Oslo og spør etter lakserogn, kjøp en halvkilo el noe, og jeg kan garantere deg fisk som bare grisen på kroken!!!

    Nå er det dog enkelte fanatikere som hater slike tips på dette forumet, da det å bruke rogn fra laks er med på ødelegge laksestammen, men det er bare tull og tøys, ICA gourmet, får lakserogn fra kunstig oppdrettet laks utenom sesongen fra lakseanlegg, nyt murligheten!!!!!! Og få det du vil av røye og ørret på kroken imens, de er helt ville etter det!!!!!!!!!!!

  2. Jeg var nå innom fossing,etter en kragerø tur. isen lå så langt jeg kunne skue i mørket,og det var spor etter folk fra stranda ut mot sliperibrygga.det lå visst is der også for en uke siden.jeg hadde minsten med og derfor kunne jeg ikke sjekke isen.men jeg antar at den holder mål.jeg tar ihvertfall sjansen å drar dit imorgen.om ikke den holder på utsiden,kommer jeg ihvertfall på utsida av sliperibrygga og der er det jo gode 30 meter dypt.tar ikke med noen unger siden jeg ikke har fått sjekka isen.Det betyr at mr.oz kan bli med om han vil :lol: men!! jeg drar ikke tidlig.... ca 10.00 tipper jeg :) kommer tilbake med mer info om isen og forhåpentligvis fisket i morgen :) så da får du bare si fra om jeg skal plukke deg opp åsmund :D

    Hvordan gikk det med deg og OZzy ?? Forventer et par bilder av stortorsken nå sammensatt i photoshop for å få plass.. ;P

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.