Gå til innhold
Fiskersiden

eab123

Medlemmer
  • Innholdsteller

    30
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eab123

  1. Tyv startet helgens fiskekonkurranse i dag sammen med flere pasienter. Var først på Skittfiske og investerte litt i klinikkens fiskeutstyr, så bars det til Knattholmen.

    Pent vær, men ingen fisk(som vanlig i 2011).... Begynner å klø etter å iallefall få se noen SØ.

    Har også personlig hamstret opp en god del forskjellige sluker/woblere til helgas konkurranse

    Ble det noe fisk på deg i dag?

  2. Endelig etter utallige turer nesten hver dag etter jobb i de siste to tre ukene uten fisk,tur til bornholm uten fisk satt det endelig i dag,begynte fisket ytterst på østerøya i dag på en ny plass her var det helt dødt så dro innom et par plasser til på vei hjem, kl 1800 var jeg på vei til og gi meg men valgte og dra innom favoritt plassen og ta noen kast gikk ikke mere en 3 min før jeg så det første vaket og i løpet av 20 min hadde jeg kroket 5 fisk mistet ett par og en del følge fisk og virvler etter største var på 1 kg minus pluss fy så deilig nå er det igang igjen ;-)

  3. Hei er ikke så kjent i området du snakker om,kan bare utale meg om sjøørrett bare ta bena fått og se etter strøm kanter,badestrender?,se gjerne på kart der du kan se at det gjerne er ett bunnforhold som veksler mellom sand,stein og tang (leopardbunn)og da er det bare og jakte på sjøørreten. bruk gjerne ett intermidiat snøre og fisk vsriert hele tiden med,reke imitasjoner,jiggi,decivere så er du godt på vei til og kroke din første sø ;-)

    Skitt fiske.

  4. Jeg fisker relativt mye sjøørret dvs ca tre ganger i uken året rundt,har testet ut mye utstyr de siste årene, fisker fortiden mest med fluestang,men har utallige timer med kaste sluk fiske etter sø mine erfaringer er at multi er bare tull og kaste bort pengene på og skjønner ikke poenget og jeg har som sagt testet mye forskjellige sener i tilleg slipper du kødde med fortom i mono og at multi senen fliser seg osv,denne sufix senen er helt utrolig bra du vill merke hvor mye mindre sluker du kommer til og miste i forhold til de mono senene du har brukt tidligere som ryker osv,brudd styrken er 6 kg på 0,25 og den har tilnærmet 0 i strekk og en utrolig kontakt kjenner det minste lugg! gå for denne og test den ut du vill ikke bli skuffet og du sparer en del kr.

    http://skittfiske.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=52429#

    Mvh Espen a

  5. Er det is i Melsomvik nå? Sist jeg der, en uke siden, var der fryst inne ved bryggene. Hva med langviken på Tjøme?

    Ingen som er ute å fisker for tiden?

    Jeg har selvfølgelig fisket litt men vært ganske dødt i den siste spreng kulden,men i dag og i morgen i denne temperaturen må det være knall fiske,tror du klarer fiske litt på melsomvik vist du har vadere men er nok rett rundt for sent begynte graute seg til utover på torsdag.Men er jo mange mange andre plasser her i vestfold og fiske fra ;-()

  6. Liten times tur ut i sandefjord i dag i bitende kulde og ekstremt lavvann,gikk ned til grom plassen første fem minutene så det helt dødt ut så så jeg den plogen etter men fisken tok ikke dette igjentok seg på seks syv kast plog etter og virvel to meter fra der jeg sto men fisken tok ikke prøvde skifte litt men fortsatt ingen hugg,fisket kun på 10-15 cm vann så valgte og flytte meg til en brygge litt lengre ut som ligger på kjetting langt ute i vannet men kunne gå tørr skodd ut på bryggen grunnet lavvannet,med en gang jeg kom opp på bryggen smøg det seg en 1,5 kg ørret rett under bryggen skremte den etter og ha kikket på den i ett par min,umidelbart etter dette kom det sigende en kilos fisk,utrolig facinerende og bare se på ørretetn i vannet ;-) tok etter dette ett kast og rett i bunn trodde jeg i ca 0,10 sek,til bunnen begynte og nappe,fiske var rolig i begynelsen så tre fire utras pen fisk som fikk bli med hjem denne gang noe som sjelden skjer,fisken var på 1,2 flott fisk.

    skitt vinter fiske, det er nå fisken biter!

  7. Var der en tur på fredag. Hatt ett ordentlig hugg på min ny innkjøpte sølvpilen sluk. Hadde på to små som svømmer for å gjøre seg fete. Så ut til å bli en høydare helt til den ONDE selen dukket opp :rolleyes:

    Hvor langt ut går du når du fisker i Melsom. Jeg var i nest siste viken før odden. Har fisket veldig bra der ut mot den grønne støtten i vår

    Hei hadde med meg unga så fisket fra den første stein fyllingen og utover til bål plassen etter bekken som renner nedover,nå er det så sykt mye fisk og få fisker 30 mion til en time hver dag rundt om i vestfold og har fått fisk hver dag nå i nesten to uker også mye blank sprek og feit fisk. men slipper stort sett 95 prosent ut igjen!

  8. Vært ett par turer denne uken på Øra stranda, Nøtterøy. Fått en del fisk men mye smått ja...

    Noen som har tips til slukvalg?

    Deilig fiskevær for tiden. Skal tidlig opp søndag og bruke morgenen/formiddagen til SØ fiske

    Morild,stripper,skærsilden, feks er sluker jeg alltid har med meg samt ett utvalg av diverse woblere,Rapala max rap er en wobler som man bør ha med seg fisker utrolig godt men sykt dyre!

  9. Hei igjen en liten stund siden jeg skrev sist,har som sagt hatt en utrolig god sesong men siden sist jeg skrev her inne har det vært relativt dårlig med fangst har fisket en del på de samme sommer plassene jeg har fått fisk tidligere i sommer men her hart det vært forholds vis dødt noen napp ingen fisk på land 3-4 turer uten noe,hadde litt tid mens jeg jobbet i går en liten tur innom skitt fiske får og sjekke hyllene for nyheter ble en 15 stk nye typer sø sluker da det alltid er spenende og prøve nyheter,fant en ny spinner type som jeg i mitt stille sind mente måtte være helt topp for sø! selv om jeg aldri har brukt dette etter sø.kjørte så en liten tur utover vesterøya for og sjekke på båten den lå fint,og der ble den liggende tok bena fatt og gikk mot noen grunner og sterke strømmer som jeg stort sett alltid har for meg selv,gikk på vei nedover og møtte en fisker i vade bukse,***** tenkte jeg vading i mitt grunne og strøm område ;-) men men gikk ned likevel to kast med den nye spinneren og der satt første ørret ;-) tok tilsammen ti stk sø på 30 min fiske alle på denne nye spinner varianten,fisket tok også noen kast med morild,seatrout,flash, og noen andre typer helt dødt. skitt fiske

    Stikker ut og prøver en tur i dag også skriver litt i kveld eller morgen.noen som vil slenge med og fiske en dag er det bare gi en lyd!

  10. Er det virkelig bare meg som har fisket sjøørret i sjøen i vestfold i sommer/høst? Håper ikke det ;-)

    Har hatt ett sykt godt fiske hekt siden tidlig i mars,det er ikke mange bom turer toppen fem dager uten fisk på sikkert 70 fiske dager,Har brukt sommeren etter sjøørret med båten og tatt mye fisk men mest smått, som lever godt i vannet til neste år,Har også fått dreisen på flue fiske og persa på fjell ørret kl 0507 ;-) den 6 juli .Var så sikker på at jeg hadde tippa kilos grensa at jeg sendte tekst melding til en fiske kolega som heller lå hjemme og dunka på kjerringa si,at jeg hadde fått fisk på over en kilo,fisket så i to timer til flere flotte fisker ,hadde kakka ørreten og lagt den i frysen og kjørte hjemover for veing ;-) nærmet oss en land handel midt oppe på vidda, rett inn med kilos ørreten, opp på post vekta og den stoppa på 967 gram ***** var det første jeg tenkte! hvorpå jeg på pekte til buttik mannen at det var noe galt med vekta hans !noe han nektet for med ett smil.. Så kom dere ut og fisk

  11. Jeg fisket sammen med våre beboere fra Stiftelsen Signo, menneskene som bor der er psykisk utviklingshemmede. Hver torsdag er vi i Melsomvik der vi griller, fisker krabber, fisk og opplever hvordan det er å være ute. Total opplevelsen for dem å se en sprell levende fisk som deretter ble stekt på bålet betyr mer for dem en at fisken burde blitt satt ut igjen.

    Så skjønner argumentet ditt, men som faglig jobbing med mennesker lot jeg det utgå.

    Ikke noe pekefinger, men er vel noen som ikke vet derfor nevnte jeg det ;-) en fisk på 46 cm burde vel bikke godt over 800 er vel det som er meningen med ett forum og lære setter selv ut 9 av 10 fisker, fisker som er i så dårlig hold er ikke mye til matfisk uansett .

    Ha en god helg og skitt fiske

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.